BiH

Ministar Mitrović u restoranu izgubio torbicu sa 20.000 eura
Ministar transporta i komunikacija BiH Vojin Mitrović izgubio je u četvrtak u Banjoj Luci torbicu sa ličnim dokumentima, platnim karticama i 20.000 eura, saznaje portal Insajder.in.

Mitrović je potvrdio za ovaj portal da je torbicu sa novcem i ličnim dokumentima zaboravio u ugostiteljskom objektu Veliki Getsbi, ističući da se “jednostavno tako htjelo”.

“Trebao sam da idem za Beograd da dam kaparu za stan i iz tog razloga sam kod sebe imao 20.000 eura, inače nikada uza se ne nosim previše keša, a kamoli toliko. Imao sam i veliku torbu i dao sam je vozaču, a mala torbica u kojoj je bio taj novac, moji i suprugini dokumenti, diplomatski pasoš i sve platne kartice ostala je na stolu”, pojasnio je ministar.

Dodao je da obično plaća karticom, ali tada je izvadio keš iz džepa i platio, a torbica je ostala.

“Tek kasnije, kada smo već bili u automobilu, primijetio sam da nema torbice i odmah smo se vratili, ali torbice nije bilo. Prijavio sam sve policiji, oni su valjda pregledali nadzorne kamere, ali nisam dobio informacije da li su na kamerama vidjeli šta se desilo sa torbicom. Šta da radim, desilo se to što se desilo, nadam se da će policija pronaći lopova, ali nisam optimista”, kaže Mitrović.

Iz MUP-a RS-a potvrđeno je za da je “osoba V.M. prijavila da je u četvrtak, 3. marta, u jednom ugostiteljskom objektu u Banjoj Luci zaboravila torbicu sa ličnim stvarima i novcem i da se preduzimaju operativne mjere i radnje da se pronađu nestale stvari”.Možda će Vas zanimati i:

Back to top button