Svijet

Jim Carrey o Will Smith-u: “Da je meni to učinio…”

Slavni glumac i komičar Jim Carrey prokomentarisao je dramatičnu dodjelu Oscara nazvavši Hollywood “beskičmenim” i izjavivši kako bi, da je on bio na mjestu Chrisa Rocka, tužio Willa Smitha za 200 miliona dolara.

Prilikom uključivanja u emisiju CBS Mornings Jim Carrey osvrnuo se na protekla dešavanja na Oscarima koja komentariše cijeli svijet.

Slavni komičar istakao je kako bi on, za razliku od Chrisa Rocka koji je odbio podnijeti prijavu protiv Willa Smitha koji ga je pred svima ošamario zbog šale na račun njegove supruge, reagovao potpuno drugačije i odmah uzeo stvar u svoje ruke.

“Odmah ujutro objavio bih da tužim Willa za 200 miliona dolara. Taj video će tu biti zauvijek. Ona uvreda trajati će jako dugo”, zaključio je Carrey.

Glumac se složio kako je Smitha nakon incidenta sa pozornice trebalo ispratiti obezbjeđenje ili ga čak uhapsiti.

“Možete da vičete iz publike kako bi pokazali neodobravanje ili napišete nešto na Twitteru, kako god, ali nemate pravo da izađete na scenu i ošamarite nekog zbog izgovorenih riječi”, bio je jasan Jim.

Carrey smatra da je Rock odbio podnijeti prijavu kako bi izbjegao dodatnu gnjavažu, a jasno je dao do znanja i da mu se “gadi” gromoglasni aplauz koji je Smith dobio nakon svog poteza.

“Bilo mi je muka od tih ovacija. Hollywood je djelovao kao potpuni beskičmenjak i zaista sam osjećao da je ovo jasan pokazatelj kako više nismo cool”, objasnio je Carrey.

Dodao je i kako misli da je taj “sebični” ispad došao niotkuda.

“Will je imao neku frustraciju u sebi. Želim mu sve najbolje, zaista. Nemam ništa protiv njega. Uradio je velike stvari. Ali to nije bio dobar trenutak”, zaključio je slavni glumac.Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button