Lifestyle

Ova frizura oduzet će svakoj ženi 10 godina, a riječ je o nostalgičnom trendu

Ljepota

Dakle, 90-te i 2000-te su aktualnije u 2022. godini više nego ikad. Pod pojmom Y2K („year 2 kilo“ = 2 Kilo = 2000), mnogi se ljubitelji mode i ljepote ponovno vraćaju na trendove koje su zvijezde poput J.Lo ili Christine Aguilere nosile na crvenom tepihu 2003. godine.

Tada podignuta frizura nije bila potpuna bez uzbudljivog cik-cak razdjeljka ili odjevne kombinacije bez traperica niskog struka. Ono što bi neke moglo odbiti ponovno je u modi kod zvijezda i manekenki poput Belle Hadid. Posebno kada su frizure u pitanju, mnogi slavni stilisti vraćaju se trendu frizure koji je apsolutno iz 2000-ih i pomaže nam da izgledamo mlađe.

Slavne osobe poput Juno Temple ili Rahel Zegler predstavile su frizuru na posljednjoj dodjeli nagrada Critics’ Choice Awards 2022.: istaknuti prednji pramenovi. Poznato i kao tendril hair, pramenovi koji vise savršeno uokviruju lice i daju mu nešto gotovo romantično i cvjetno. Budući da je to nostalgičan trend, ne samo da se osjećamo mlađe, nego izgledamo svježije i razigranije s pramenovima ispred.

Ovisno o tome s kojom frizurom želiš nositi pramenove, izgled može biti otmjen, cool ili razigran. Na primjer, šta kažete na podignutu kosu poput manekenke Ashley Graham ili usku punđu poput Belle Hadid? Napola podignuta ili niska neuredna punđa također mogu izgledati razigranije i mlađe s pramenovima ispred.

Evo kako to funkcioniše: jednostavno oblikujte svoju omiljenu frizuru, a zatim izvucite dva tanka pramena uz lice. Možeš ih izravnati, uviti ili isplesti u male pletenice po želji. Popravi gelom za styling ili lakom za kosu, et voilá: nostalgična, pomlađujuća frizura izgleda savršeno!

 Izvor
miss7.24sata.hr

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button