Totalno pozitivna ličnost godine

Irma Ibrišimović – Dokaz da se obrazovanjem ostvaruju veliki rezultati

Radio Kameleon kroz Totalno pozitivnu ličnost godine prepoznaje, predstavlja i nagrađuje inspirativne ljude koji čine dobro i pomažu drugima, stručnjake koji pomjeraju granice u raznim sferama života i inspirišu druge. Za Totalno pozitivnu ličnosti 2021. godine možete glasati na OVOM LINKU

Irma Ibrišimović je magistar primijenjene matematike i trenutno je na doktorskom studiju na Fakultetu tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu. Trenutno je zaposlena na Visokoškolskoj ustanovi FINra Tuzla na poziciji pomoćnika direktora i asistenta za užu naučnu oblast Računarstvo i informatika, te Kvantitativna ekonomija i informatika.

Možda će Vas zanimati i:

Koautorica je knjige Numerička matematika. Jedna od omiljenih profesorica studentima FINra. Izuzetno vrijedna, odgovorna i posvećena poslu. Želi da doktorira u domenu vještačke inteligencije, te uspostavi primjenu iste u praksi.

Organizatorica i koorganizatorica niza uspješnih projekata na Visokoj školi FINra. Učesnica je velikog broja regionalnih i domaćih konferencija i seminara.

Za Irmu glasajte na OVOM LINKU

Za ostale kandidate za Totalno pozitivnu ličnost godine glasajte na OVOM LINKU

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button