Totalno pozitivna ličnost godine

Dr. Asja Begović – Jedna od najeminentnijih doktorica estetske medicine u regionu
Radio Kameleon već drugu godinu kroz Totalno pozivinu ličnost godine prepoznaje, predstavlja i nagrađuje one koji su u predhodnoj godini ostvarili izvanredne rezultate i pomogli drugima. Sve kandidate za Totalno pozitivnu ličnost godine pogledajte klikom OVDJE.

Dr. Asja Begović vlasnica je klinike estetske medicine “Abeaute” clinique de luxe sa sjedištem u Tuzli .

Kada je u pitanju estetska medicina dr. Asja Begović godinama unazad intenzivno se educira diljem svijeta, a njena najveća usavršavanja odvijala su se u Moskvi, Monte Carlu, Barseloni, Parizu, Istanbulu i drugim svjetskim centrima estetske medicine, gdje je sticala vještine, koje danas koristi prilikom raznih tretmana u BiH i cijeloj Evropi prilikom gostujućih intervencija.

Napredne tehnike u oblasti estetske medicine, koje danas primjenjuje i po kojima je jedinstvena i posebna, usavršavala je na raznim individualnim edukacijama.

Tako je među prvima u BiH sticala znanje o danas već poznatoj tehnici PRP (face lift) od dr. Charlesa Runelsa, tvorca ove tehnike, čiji je klijent između ostalih i Kim Kardashian.

Pored spomenutog tretmana, posjeduje mnoštvo certifikata s potpisima velikih svjetskih stručnjaka u oblasti estetske medicine, poput dr. Paula Nasifa, dr. Olge Shvab koja radi u jednoj od najprestižnijih klinika u Moskvi i čiji su klijenti mnoge zvijezde Holivuda i dr.

Zahvaljujući dugogodišnjem profesionalnom usavršavanju kreirala je i vlastite tretmane, po kojima je poznata u BiH i regionu i zahvaljujući kojima joj je na hiljade klijentica do sada ukazalo povjerenje za uljepšavanje i korekcije.

Dr. Asja Begović nedavno je prisustvovala Drugom internacionalni kongres estetske i anti age medicine koji je održan u Beogradu, na ovom značajnom okupljanju eminentnih svjetskih stručnjaka iz oblasti estetske medicine predstavljeni su neki od najuspješnijih svjetskih brendova za filere i botoks, a koji se koriste prilikom tretmana u savremenoj estetskoj medicini.

Fenomenalan i jedan u nizu svjetskih kongresa estetske i anti age medicine koje je posjetila i na kojima je dr. Asja Begović razmjenjivala iskustva i znanja.

Ima istančano i posebno oko za detalje te svoj potpis na licima svojih pacijentica ostavlja sa ljubavlju.

Za Asju možete glasati na OVOM LINKU

Za ostale kandidate za Totalno pozitivnu ličnost godine glasajte na OVOM LINKU

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button