Zanimljivosti i zabava

Dobio sedam godina zatvora jer je djevojku natjerao da gola hoda ulicom













Jason Melo (26) koji je svoju djevojku natjerao da gola hoda Harlemom, poznatim dijelom Manhattana u New Yorku, jer se navodno dopisivala s drugim muškarcima, osuđen je na maksimalnu kaznu zatvora u trajanju od sedam godina, piše Daily Mail.

– Pogled Jasona Mela na žene pripada mračnim vremenima. Za njega je žena vlasništvo – kazao je sudac Robert Mandelbaum.

– Uništio me na tako puno načina, i nije stajao nego mi se stalno izrugivao kao da je sve bolesna šala – kazala je djevojka (25) koja s njim ima dijete.

Incident se zbio u januaru 2016. Sve je trajalo nekoliko sati. Melo je ženi najprije prijetio smrću jer je pročitao poruke drugih muškaraca na njenom mobitelu. Navodno je na nju bacio i oveću statuu Bude dok je na krevetu do nje ležala dvogodišnja kćer.

Zatim je rekao: “Ma znaš što? Platit ćeš! Platit ćeš tako što ćeš gola izaći na ulicu, platit ćeš!”.

Osim što ju je natjerao na “šetnju srama”, Melo je sve i snimio te objavio na internetu. Na svemu je htio i zaraditi novce. U dvominutnom videu koji je Melo objavio na Instagramu i LiveLeaku žena omotana u peškir ispred njega hoda ulicom, a on je tjera da i njega skine.

– Skini peškir sa sebe. Surađuj ku*ko. Pokaži šta si. Hajde, hajde, reci u kameru zašto ovo radiš. Skini peškir i plati cijenu za sram koji osjećam nakon što sam ti govorio kako si lijepa i zato što sam htio zasnovati porodicu s tobom dok si ti razgovarala sa sedam drugih muškaraca.

Nakon što je ona odgovorila da nije s njima u kontaktu kako bi s njima imala seks, Melo je otrgnuo peškir i ostavio je potpuno golu na ulici.

U prvom dijelu suđenja Melu je nuđena nagodba koja nije uključivala zatvorsku kaznu no odbio ju je jer je smatrao da nije učinio ništa loše.

Izvor: 24sata.hr



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button