SportU fokusu

HUMANITARNA UTAKMICA ZA ARSLANA: Konjuh večeras dočekuje Gračanicu










Rukometaši Konjuha uveliko su u pogonu. Treniraju svakodnevno u Gradskoj dvorani u Živinicama kako bi se što bolje pripremili za narednu polusezonu.

Ekipa Žikice Milosavljevića pretrpjela je i neke promjene u igračkom kadru. Tim su napustili golmani Enes Sirćo i Miodrag Čutura, a otišli su i Semir Memić te Bojan Grujičić. Za sada je poznato da se u Konjuh vratio Sidik Omerović, pouzdani i iskusni čuvar mreže.

Možda će Vas zanimati i:

Kako saznajemo, Konjuh bi se u narednom periodu mogao pojačati i sa par igrača iz tuzlanske Sloboda Solane, ali o tome ćemo više znati nakon što se završi “papirologija”.

Što se tiče pripremnih utakmica tokom zime, Konjuh je do sada igrao samo sa Vogošćom u gostima, gdje su izgubili rezultatom 34:27.

Večeras Stolari dočekuju Gračanicu od 19 sati. Biće to humanitarna utakmica za malenog Arslana Kulačića, a saznajemo da će živinička ekipa za vikend i put Dervente gdje će protiv istoimenog tima odigrati još jednu pripremnu utakmicu.

Podsjećamo, ekipa Konjuha prvi dio sezone u Premijer ligi BiH završila je na šestom mjestu. Osim toga, Stolare ćemo gledati i u četvrtfinalu Kupa BiH gdje će odmjeriti snage sa ekipom Kaknja.



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button