Totalno pozitivna ličnost godine

Jedan od prvih doktora koji se dobrovoljno prijavio za liječenje oboljelih od COVID-19

Radio Kameleon se kroz priznanje Totalno pozitivna ličnost godine zahvaljuje svim osobama, organizacijama, udruženjima koje su tokom 2021. ostvarili izvanredne rezultate ili učinili naše živote lakšim i sadržajnijim. Glasati za njih možete na OVOM LINKU.

PROFIL KANDIDATA: 
ALMIR JAGODIĆ 
KATEGORIJA: OBRAZOVANJE 
MJESTO: ŽIVINICE

Almir Jagodić iz Živinica, po zanimanju doktor medicine, specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije, magistar menadžmenta u zdravstvu. Dugogogodišnji volonter crvenog križa Grada Živinice i Tuzlanskog kantona, instruktor prve pomoći.

Zaposlen u JZU Dom zdravlja Živinoce u Službi za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju. Želi motivisati mlade da ulažu u sebe i svoje obrazovanje. Dokazati da se trudom i radom, u Bosni i Hercegovini može uspjeti.

Neka od njegovih postignuća:

Magistar menadžmenta u zdravstvu, specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije, ultrasoničar, akupunkturolog, instruktor prve pomoći. Učesnik 10 Marševa mira ispred CK TK. Autor i koautor nekoliko objavljenih radova iz oblasti medicine, između ostalih i koautor rada objavljenog u American Journala of Internal Medicine.

Jedan od prvih uposlenika JZU Dom zdravlja Živinice koji su se dobrovoljno prijavili za liječenje pacijenata oboljelih od COVID-19.

Glasajte za Almira, ali i za ostale kandidate na OVOM LINKU.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button