Totalno pozitivna ličnost godineU fokusu
U fokusu

Počelo je glasanje za Totalno pozitivnu ličnost godine Radio Kameleona
Totalno pozitivna ličnost godine je odabir osobe i organizacije koje su u toku protekle godine postigle izuzetne rezultate.

Glasanje za “Totalno Pozitivnu Ličnost Godine” je počelo. Glasajte za vašeg favorita u 15 kategorija koji će ponijeti titulu Totalno Pozitivne Ličnosti Godine Radio Kameleona.

Prepoznajemo, predstavljamo i nagrađujemo inspirativne ljude koji čine dobro i pomažu drugima, stručnjake koji pomjeraju granice u raznim sferama života i inspirišu druge.

Ovogodišnji izbor za Totalno pozitivnu ličnost godine radi se unutar 15 kategorija.

Posvećeni smo prezentaciji uspješnih priča, kreiranju novih „role modela“ i isticanju njihove bitne uloge u kreiranju bolje i snažnije Bosne i Hercegovine.

Cilj je kroz prepoznavanje, promociju i predstavljane najuspješnijih osoba i organizacija tokom godine, doprinijeti definiranju pozitivnih političkih i društvenih programa i vrijednosti. Želimo ohrabriti sve lokalne heroje i heroine i poslati im poruku da njihovi prijatelji, porodice, saradnici cijene njihov doprinos razvoju i motivisati ih da nastave sa svojim djelovanjem.

Kategorije kao i kandidate za glasanje možete pogledati OVDJE.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button