Totalno pozitivna ličnost godine

Dr. Samir Cipurković – “Moj cilj je podići usluge naše klinike na veći nivo”

PROFIL KANDIDATA: 
SAMIR CIPURKOVIĆ 
KATEGORIJA: NAUKA, TEHNOLOGIJE I INOVACIJE 
MJESTO: TUZLA

Samir Cipurković je načelnik Klinike za radiologiju i nuklearnu medicinu na Univerzitetskom kliničkom centru Tuzla. Već duži niz godina nesebično daje svoje znanje i iskustvo za dobrobit pacijenata. Uvijek susretljiv, ljubazan, pošten i dostojan Hipokratov sljedbenik.

Javno je njegova služba pohvaljivana mnogo puta kao jedna od najboljih na UKC, a pohvale građana, običnih ljudi, kojima je pomogao su svakodnevne.

Cilj mu je da svoje odjeljenje kao i kompletan Univerzitetsko klinički centar TUzla na kojem radi, postavi na još zdravije noge, da se još više usavrši i da svoje znanje prenese svojim kolegama.

Neka od postignuća:

Nosilac je mnogih nagrada i diploma od fizičkih i pravnih lica, a između ostalog je aktivan član i predsjednik UG “Prijatelji FK Sloboda” gdje daje svoj doprinos u svakom pogledu.

“Moj cilj kao načelnika Klinike za radiologiju i nuklearnu medicinu jeste podići sve usluge naše klinike na još veći nivo, kako bi naši pacijenti sa cijelog kantona bili zadovoljni kao i mi koji radimo tu. Mi smo na Klinici za radiologiju i nuklearnu medicinu dobili sedam savremenih aparata koji su nam nedostajali, na koje sam ja ponosan.”

Dr. Samir Cipurković je kandidat za Totalno pozitivnu ličnost godine u kategoriji Nauka, tehnologije i inovacije. 

Za njega možete glasati klikom OVDJE

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button