LifestyleSuper ŽeneZanimljivosti i zabava

Nedostaje vam prava ideja za savršen poklon? Ovim čokoladama ime je ljubav

Čokoslasna ponuda

Često se nađemo pred izazovom šta pokloniti dragoj osobi. Teret ovakvih odluka je veći ako shvatimo da ta osoba praktično ima sve što bi nama palo na pamet kao poklon.

U tom slučaju najbolje je pokloniti nešto što je napravljeno sa puno ljubavi i unikatnosti.

Možda će Vas zanimati i:

Kažu da je jedan od najboljih incijatora pozitivnih emocija zapravo ČOKOLADA. Mi smo, zahvaljujući poznatom influenseru Mirzi Mustafagiću, otkrili jedan čaroban, slatki profil na Instagramu i Facebook-u a sve što možemo reći jeste da će ovo biti pun pogodak kada je riječ o poklonima.

Razgovarali smo sa vlasnicom ovog brenda, mladom Miralemom Ahmetašević a u nastavku pročitajte šta smo sve saznali o njenim čarobnim idejama.

Kako je započeo Vaš biznis?

“To je nešto što je počelo još davno, prije svega u mojim mislima. U mojim planovima i željama. Danima sam razmišljala na koji način, kako i kojim putem krenuti kako bih ostvarila svoju želju. U početku je sve djelovalo nestvarno, daleko, nedostižno. Ali to nikako ne smije da nas ograničava niti dan nas sputava. Naglasila bih ako mogu da smo mi kreatori naših misli i da je to na našoj strani.

Nakon završenog srednjoškolskog obradovanja kao i studija, bila sam zaposlena. Radila sam u privatnoj firmi skoro godinu dana. Nije bio posao u struci niti nešto što je bila moja želja, ali ipak sam ostajala jer bi na taj način uspjela zaraditi neki novac. Nakon izvjesnog vremena odlučila sam definitivno izaći iz tog svijeta jer sam znala da zaslužujem i bolje i više. Godina je prošla, čekala sam priliku za bolji posao. Nije se desila, a razgovora je bilo mnogo kao i izgovora od strane poslodavaca. To je bila tačka na i. I rekla sam sebi, to je to, vrijeme je.

Moja porodica ali i roditelji od mog supruga su mi pružili podršku. Naravno, ne moram naglašavati da je moj suprug prije svih znao i bezuslovno me podržao. To je taj pokretač i ja sam im na tome beskrajno zahvalna.”

Odakle ideja za ovaj posao?

“Oduvijek sam smatrala da je to moj svijet. Moja želja je još uvijek u putu, svakim danom dolazi po malo. Jednog dana, sanjam o tome da ću otvoriti svoj mali slatki kutak, svoju malu Čokolateriju.

Slastice su nešto što nas cijeli život prati, okruženi smo raznim poslasticama. Ali ja nisam neko ko voli monotone i jednolične stvari. Htjela sam nešto novo, posebno, jedinstveno. Nešto što nema na svakom uglu ali i nešto što je dostupno svima i za sve generacije.”

Šta trenutno kupci mogu pronaći kod Vas?

“Trenutno imamo neku osnovnu kako je mi zovemo čokoslasnu ponudu koja se sastoji od pralina, bombonjerica, malih čokoladica, čokolada, Helti čokolada (zdravija verzija), čokoladnih lizalica, medvjedića, dijamantsko srce, torte od čokolade koje se razbijaju itd..

Dakle, ponuda je raznovrsna, za sve uzraste sa svim mogućnostima dekoracije, boje, natpisa i slično.

U planu imamo i proširivanje asortimana proizvoda, kako bi naši kupci pronašli sve što im je potrebno za posebne i personalizovane poklone voljenim osobama.”

Kako pronaći Vaše proizvode?

“Našu ponudu kao i naše radove možete pronaći na društvenim mrežama Facebook i Instagram pod imenom Čokolaterija.

Posebno ime za posebne radove i naše čokokupce.

Sve vaše želje slobodno nam javite da zajedno uradimo najljepšu stvar, da širimo ljubav i sitnicama činimo velika djela!”

Miralema nas je ubijedila da izaberemo baš nju i njene divne proizvode. Za kraj vas pozivamo na jedan mali izazov. Kada naručite njene proizvode probajte se zaustaviti na samo jednom. Sigurni smo kako na ovom izazovu svi padamo!Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button