Muzika

Marčelo održao press-konferenciju povodom nadolazećeg koncerta u Tuzli

Marko Šelić

Srbijanski reper i pisac Marko Šelić, poznatiji kao Marčelo, danas je u RK Tuzlanka održao press-konferenciju povodom koncerta koji će održati u Tuzli.

Osim Marčela, na ovom tuzlanskom koncertu će nastupiti i Nensi, Raid, Krumes i Šljuka.

Možda će Vas zanimati i:

Koncert je zakazan za 5. mart, a Marčelo je današnju press-konferenciju započeo riječima šta za njega predstavlja Tuzla:

“Uvek je lepo biti u Tuzli i to ne kažem iz kurtoaznih razloga što bendovi obično govore. Nije reč o tome, nego je reč o gradu u kojem zaista imam mnogo dragih prijatelja i zapravo prvom gradu u kojem sam nastupao izvan svoje zemlje. Prvi put gde sam bio pozvan to je bilo ovde (u Tuzli) i ta prijateljstva traju i do dan danas, a pojavljuju se i neka nova. Evo, recimo, Indigo kao generacijski mlađi od nas, eto jednog novog lica.”

Marčelo je također pričao o tome šta očekuje publiku na koncertu u Tuzli:

“Sada stiže period kad se čini da su stvari pod kontrolom i to nam olakšava. Bit će jako izazovno jer će se na koncertu pojaviti gomila pesama prvi put, ali to ne znači da starih pesama neće biti. Mislim da će album Nojeva varka da nam služi kao kostur koncerta, a stare pesme će uskakati između ovih novih. Gledat ću da se što bolje tematski uklope u to i da stanu na neka zgodna mesta.”

Limitirani broj ulaznica po gradovima Bijeljina, Tuzla, Gračanica i Lukavac po cijeni od 10 KM su skoro rasprodate, a ulaznice na dan koncerta će iznositi 15 KM.

Dosadašnji opus koji je Marčelo stvorio garant je dobrog koncerta koji će 5. marta zagrijati publiku u Mejdanu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button