PreporučujemoPromo

Farma Milo Selo – zdrava hrana i delikatese na kućnom pragu

Potpuno organska proizvodnja
Potaknuta težnjom tradicionalnim životnim vrijednostima farma Milo Selo je odlučila građanima ponuditi kvalitetnu hranu proizvedenu poštujući režime organske proizvodnje. Genetski modificiranu hranu najlakše je pronaći na tržištu ali domaća, zdrava hrana, najjače je oružje Vašeg imunološkog sistema.

Želja Milog Sela je da sa ljubavlju pravljenim proizvodima i domaćinski pruženim uslugama nadahnu građane zdravim životnim navikama, koje smo zapostavili zbog današnjeg brzog životnog tempa.

Potražnja za kozjim proizvodima iz dana u dan je sve veća, naročito zbog svih posljedica koje je kod stanovništva izazvala pandemija Covid-19, a na koje pozitivno utiču kozji proizvodi ali farmeri vrijedno rade na tome da kupci ostanu zadovoljni.

U ponudi farme dominatni su kozje mlijeko, sir, sirutka, jogurt i dr. Osim mliječnih proizvoda farma Milo Selo proizvodi voće i povrće te pravi prerađevine od voća i povrća, čajeve, prirodnu kozmetiku i pčelinje proizvode (med, propolis i sl.).

Ukoliko se želite napuniti pozitivnom energijom u prirodi, udisati svjež planinski zrak, uživati u ukusnim namirnicama i odabrati Vašu zdravu korpu , farma Milo Selo je otvorena za Vas.

Ukoliko ipak više volite odmarati u udobnosti vlastitog doma, dostava Milog Sela će Vam narudžbu dostaviti na kućnu adresu.

Naručiti željene proizvode možete na webshopu www.miloselo.ba/shop (mogućnost plaćanja prilikom preuzimanja ili kartično online) ili se možete informisati na facebook stranici https://www.facebook.com/farmamiloselo/  ili na broj telefona 061 175 258 a namirnice će čim prije biti dostavljene na Vašu adresu.

Isporuke se vrše na kućne adrese na području Lukavca, Tuzle, Živinica (dva puta sedmično), Gračanice, Srebrenika i Brčkog (jednom sedmično). U gradovima za koje se ne vrše dostave na kućnu adresu proizvode možete pronaći na nekom od prodajnih mjesta https://miloselo.ba/prodajna-mjesta/

Osim redovne ponude Milo Selo organizuje sedmične ponude sa sniženjima, ponude poklon paketa ali i nagrađivanje za vjerne kupce.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button