Tehnologija

Honor predstavio Novi X50 GT: Impresivne specifikacije koje će vas ostaviti bez teksta










Honor je nedavno lansirao svoj najnoviji pametni telefon, X50 GT, koji obećava vrhunske performanse u svom cjenovnom rangu.

Ovaj uređaj pokreće Qualcommov procesor Snapdragon 8+ Gen 1 i dijeli mnoge sličnosti s modelom Honor X50 Pro, ali dolazi s poboljšanom količinom RAM-a i interne memorije, kao i novim detaljima na stražnjem panelu.

Možda će Vas zanimati i:

Ekran X50 GT-a, veličine 6,78 inča, pruža AMOLED rezoluciju od 1.220p i impresivnu frekvenciju osvježavanja do 120Hz, zajedno s HDR podrškom. U pogledu memorije, X50 GT dolazi u tri konfiguracije: 16 GB RAM-a uparenih s 256 GB, 512 GB ili impresivnih 1 TB interne memorije.

Stražnji panel obiluje ogromnim modulom kamere koji sadrži istaknutu 108 MP kameru, zajedno s 2 MP senzorom za dubinu i dual-LED bljeskalicom. Selfie kamera smještena na prednjoj strani ima 8 MP. Uz to, Honor je dodao komoru za isparavanje i površinu za hlađenje od 5.100 kvadratnih milimetara, a bateriju od 5.800 mAh podržava brzo žičano punjenje od 35W.

Operativni sistem X50 GT-a temelji se na Androidu 13 s prilagođenim MagicOS 7.2 interfejsom. Senzor za otisak prsta smješten je ispod ekrana, dok uređaj također posjeduje NFC, 3,5 mm utor za slušalice i IP53 certifikat za otpornost na vodu i prašinu.

U Kini je već započela prodaja X50 GT modela, dostupnog u crnoj i srebrnoj boji, a cijene se kreću od 255 do 350 eura, ovisno o odabranoj memorijskoj konfiguraciji. Ovaj pametni telefon obećava pružiti visoke performanse i bogate značajke korisnicima širom svijeta.

 

 



Back to top button