Sport

VIDEO: Ronaldo provocirao, a onda ga je nokautirala urugvajska “leteća tvrđava”










Real Madrid se spasio na uzvratu polufinala Lige prvaka kod gradskog rivala Atletica i porazom 1:2 odbranio pobjedu 3:0 iz prve utakmice.

Pri tome su domaćini imali veliku pomoć od Cristiana Ronalda. Najbolji igrač gostiju na najtežem gostovanju bio je najgori, a istaknuo se tek provociranjem suparničkih igrača i navijača.

Možda će Vas zanimati i:

Naravno, niti je Vicente Calderon stadion, niti je Atletico ekipa koja prašta, pa je Ronaldo brzo dobio što je tražio. Nakon pola sata igre, skočio je na loptu na centru, ali nije računao da to želi i Diego Godin, jedna od najboljih “letećih tvrđava” u vrhunskom nogometu.

Strijelac mnogih golova glavom za Atletico i Urugvaj, nije uspio probiti nadskočiti Ronalda i prvi doći do lopte, koju je glavom odnio Realov as, ali je Godin zato ramenom svom snagom opalio Ronalda u potiljak.

S obzirom da se Ronaldo nije nadao ulasku suparnika s leđa, a bio je koncentriran na loptu i u visokom skoku, kada ga je Godin snažno opalio u glavu, samo se srušio na teren koliko je dug i širok.

Naravno, uslijedile su očekivane scene; Ronaldovo valjanje kao da umire od bolova i napad kompletne ekipe Reala na suca Cakira, pred čijim očima su mahali virtualnim kartonima.

Izvor: index.hr



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button