Super vodič

Mozaik – Više od hrane

Lanac ugostiteljski objekata MOZAIK na najbolji način spaja tradiciju ovih prostora sa potrebama svojih korisnika. „Samo jedi, nemoj kuhat“ deviza je koje se držimo od samog otvaranja našeg prvog objekta 2015 godine. U međuvremenu od jednog objekta „narasli“ smo do četiri (sa tendencijom daljeg širenja), koji su fizički locirani u strogom centru Tuzle.

Mozaik 1 ( Centar, pješačka zona ), Mozaik 2 ( kod Čaršijske česme ), Mozaik 3 ( u Mercator TC ) i Mozak 4 u centru grada ulica Trgovačka 2-4.

Kako adekvatno hranom, odgovoriti na ubrzani tempo života bila je ideja vodilja prilikom predstavljanja ponude našim konzumentima. Unikatne delikatesne pizze spremane po vlastitoj recepturi brzo su pronašle put do srca naših sugrađana, ali i svih onih koji posjećuju Tuzlu. Pored pizza, sendviča, burgera … u ponudi Mozaika 4 (koji je objekat restoranskog tipa) imamo i ponudu „jela na kašiku“ te 16 različitih vrsta piletine za svačiji ukus. Posebno što izdvajamo je ponuda slastica, te naše fenomenalne MOZAIK torte, koje jednostavno morate probati.

Mozaik 4 ima i posebno (fizički) razdvojene sale za pušače (posebno klimatizovana) i ne pušače, tako da svi mogu uživati u ponudi koju im nudimo.

Ipak ako vam se ne izlazi iz kuće ili nemate vremena da napustite radno mjesto, naša kućna dostava svaki dan od 8 pa do 22h vam stoji na raspolaganju, a dostavljamo naš cjelokupan meni.

Radujemo se vašem dolasku

Vaš MOZAIK team

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button

instagram volgers kopen volgers kopen buy windows 10 pro buy windows 11 pro