Promo

Kako da vam 2022. bude najuspešnija godina do sada? Pratite ova 4 koraka

Ako želite da ovu godinu započnete dobrim odlukama i učinite je najuspješnijom do sada, onda je krajnje vrijeme da preduzmete konkretne korake i sreću potražite tamo gdje su je mnogi već pronašli – u IT sektoru.

Želja za boljim poslom, na kome ćete odlično zarađivati i uživati u onome što radite, neće se ostvariti sama od sebe. Potrebno je da se pokrenete i uz pažljivo osmišljen plan do rezultata možete doći za manje od 12 mjeseci.

Pratite korake koji su definisali eksperti sa ITAcademy − međunarodne škole za najtraženije IT profesije i učinite 2022. svojom najuspješnijom godinom!

1. Pronađite sebe u najplaćenijoj oblasti – informacionim tehnologijama

Odavno više nije tajna da se do profesionalnog uspjeha najbrže dolazi u sektoru informacionih tehnologija. Odlična zarada i mogućnost pronalaženja posla u svakom trenutku najveće su prednosti ove oblasti.

Međutim, da biste postali dio IT svijeta, neophodno je da steknete kvalitetno obrazovanje i pripremite se za buduće zanimanje.

Školovanjem na ITAcademy možete usvojiti potrebna znanja koja će vas uvesti u neku od 6 najtraženijih IT oblasti: programiranje, administracija, dizajn i multimedija, 3D design i CAD, IT poslovanje ili razvoj mobilnih aplikacija.

Istražite oblasti koje odgovaraju vašim interesovanjima i izaberite onu koja vam može donijeti najveće šanse za uspjeh.

2. Izaberite način na koji ćete se školovati – online ili u učionici

Munjevit razvoj modernih tehnologija, osim novih zanimanja i prilika za zaradu, donio je i slobodu prilikom odabira načina na koji ćete se školovati.

Svi oni koji nisu u mogućnosti da predavanja prate tradicionalno, u učionicama, do najtraženijih vještina na tržištu mogu doći i putem interneta – iz bilo kog grada, bilo koje zemlje.

To znači da je kvalitetno IT obrazovanje sada dostupno svima koji imaju računar i internet konekciju. Pritom, online školovanje donosi identična znanja i priznate certifikate kao i klasično obrazovanje.Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button