LifestyleU fokusu

Jedini predstavnik BiH: Brojne pohvale za dr. Omara Suljagića na prestižnoj edukaciji u Parizu

Regionalni lider

Dermatološko kozmetički centar Farah posljednjih više od 20 godina drži lidersku poziciju kada su dermatološko-kozmetičke usluge u pitanju, opremljenost laserima, ali i edukovanost uposlenika.

Proteklih nekoliko godina, estetske korekcije dermalnim filerima su postale veliki hit u svijetu estetske medicine, a doktori DKC Farah su dijelom mnogih svjetskih edukacija iz te oblasti.
Tako je svjetski poznati proizvođač filera Teoxane pozvao dr. Omara Suljagića u Pariz kao jedinog predstavnika naše države na prestižni Cadaver Course masterclass. Edukaciju za samo nekoliko stručnjaka je održao jedan od svjetski najpoznatijih estetskih doktora i načelnik plastične hirurgije u Parizu, dr. Patrick Terevidic. Dr. Terevidic je lično pohvalio dr. Suljagića za cjelokupan rad sa dermalnim filerima, na svim regijama lica i ocijenio njegovu estetiku i stručnost sa najvišom ocjenom.
Pored dr. Omara Suljagića, ovom ekskluzivnom masterclass-u su prisustvovale i kolege iz regiona; dr. Ioanna Batsialou, dr. Srđan Prodanović, dr. Željko Rotim kao i Mira Stevanović, predstavnica Teoxane Srbija.
Zadovoljstvo pacijenata uvijek na prvom mjestu

 

Cilj ove, ali i svih drugih prestižnih edukacija na kojima su stalni učesnici i dr. Omar Suljagić kao i cijelo osoblje DKC Farah, je da svojim klijentima i pacijentima pruže najbolje iskustvo kada su u pitanju estetske korekcije dermalnim filerima ali i rješavanje dermatoloških problema, jer zadovoljstvo pacijenta je u Farah centru uvijek na prvom mjestu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button

instagram volgers kopen volgers kopen buy windows 10 pro buy windows 11 pro