Lifestyle

Svekrva se ušuljala u bolnicu i prva primila bebu pa razbjesnila mamu










SVAKI plan za rođenje djeteta može se brzo izjaloviti, ali vi odlučujete koga želite pored sebe na taj važan dan.

Zato se jedna mama iz Velike Britanije uzrujala kad se njezina svekrva ušuljala u sobu za oporavak i prva držala njeno novorođeno dijete.

Naime, mama je prije porođaja rekla svom suprugu da ne želi posjetitelje nakon porođaja.

Možda će Vas zanimati i:

Porođaj je počeo, ali se ubrzo zakomplicirao. Budući otac se jako uplašio i nazvao svoju majku, koja je inače liječnica u istoj bolnici. Ubrzo je došla, iskoristila je svoju propusnicu za ulaz te je stigla na odjel za oporavak.

“Nisu me pitali je li u redu da je ona tamo, a budući da su me još trebali zašiti, držala je moju kćer prije mene”, rekla je razočarana mama. Osim što je ljuta na svekrvu, bijesna je i na muža koji je to dopustio.

Svoju frustraciju je podijelila s korisnica roditeljskog foruma Mumsnet. Druge mame su joj pružile podršku govoreći da je u pravu.

“Imaš apsolutno pravo osjećati se povrijeđeno i ljuto. Također se imaš pravo ljutiti na muža koji nije pružio podršku i zaštitu. Prvo, svekrva nije smjela koristiti svoju karticu s posla da uđe u područje u kojem si ti bila i drugo, osoblje ju je trebalo zaustaviti prije nego što je došla”, napisala je jedna mama.

Izvor: Index.hr



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button