Biznis

Zlatarna ‘Korzo’ Tuzla










ZLATARNA KORZO je brand koji svoju bogatu obrtničku tradiciju održava od 1972. godine. Danas je još uvijek u vlašništvu i upravljanju svojih izvornih osnivača koji su posvećeni ponovnom otkrivanju jedinstvenog nakita uvažavajući njihovo nasljeđe i njihovo prepletanje u savremenom kontekstu.

Uspijeh ZLATARNE KORZO kao i prepoznatljiv dizajn imaju svoju posobnost da naprave prelijepe proizvode i imaju nenadmašnu uslugu.

Usklađena kombinacija bogate tradicije i bez vremenske privlačnosti stvara ZLATARNA KORZO estetski potpis koji su prepoznati od strane klijenata širom svijeta.

S više od 40 godina iskustva u izradi lijepih komada nakita , primjenjujemo naš talent kako bi smo stvorili izuzetne rezultate.

U današnje vrijeme od dizajniranja pa do izrade u nakit je udahnut život po prvi put . Tajna fascinantnog svijeta u kojem tehnika postepeno blijedi u pozadinu kako bi osigurala prostor za ljepotu .

Naša prednost u stvaranju lijepih proizvoda prožima se kroz naše prepoznatljive dizajne ,a koja su napravljena s posebnom pažnjom na svaki pojedini detalj prema izradi, poliranju,završnoj obradi i dizajnu .

Izazov je unaprijediti duh obrtnika , usklađivanjem tradicije i modernosti,u posebnom pogledu. Svijet koji je stvorila ZLATARNA KORZO je veliko ime vrhunskog nakita .

Mi posvećujemo pažnju na svaki komad nakita koju stvaramo , sve do najmanjih detalja , je sa čistom estetikom daleko od tradicionalnih ateljea.

Odvažna privlačnost naših projekata odražava sliku marke , poznata po bezvremenskoj viziji nakita i kreativnom okruženju u kojem se nalaze oblikovane ideje.

Želimo da se nasi klijeti osjećaju osnaženi i prekrasni kada nose nas nakit . Nadamo se da ce te vi uživati nositi naš nakit koliko god mi uživamo stvarati svaki taj komad.



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button