PromoU fokusu
U fokusu

Porto Centar: “Vratimo osmijeh na sva lica”

Centar “Vrati mi osmijeh” Živinice već dugi niz godina vodi brigu o djeci sa poteškoćama, a zbog specifičnosti misije koju sprovode, ovoj instituciji je potrebna svaka vrsta pomoći koja bi osigurala optimalne uslove za pomenute štićenike.

Osluškujući njihove potrebe, TC Porto je početkom nove 2022.godine odlučio uručiti vrijednu donaciju koju će rukovodioci centra moći iskoristiti za ono što im je sada najpotrebnije, i time nastaviti svoj uspješan rad.

Predsjednica udruženja, Aldijana Omić, istakla je u svojoj izjavi da je svaki vid pomoći dobrodošao, te da su iznimno zahvalni kontinuiranoj pomoći koju pruža PORTO Centar by JEESA. Zahvalili su se svim donatorima i dobrim ljudima koji su svojim donacijama izmamili najiskrenije osmijehe djece i odraslih iz njihovog centra, koji trenutno broji 80 aktivnih članova.

Iz menadžmenta Porto Centra su prilikom svog obraćanja štićenicima naveli da će i dalje biti na raspolaganju Centru “Vrati mi osmijeh”, te da će pokazati da nisu sami u svojoj svakodnevnoj borbi. Pozivaju i vas da se pridružite akcijama kako bi na taj način iskazali podršku u njihovim naporima da učine svaki dan lakšim i sretnijim za sve one koji su dio ovog udruženja.

Ovo je samo jedna u nizu akcija i iznenađenja kojima se pridružio Porto Centar u prethodnoj i novoj godini. Dokaz tome je i podjela besplatnih paketića svoj djeci koja su u pretprazničnim trenucima posjetili pomenuti centar. Djeca su dva dana imala priliku uživati u velikoj zabavi sa Mikijem i Chaseom, a potom u druženju i fotografisanju sa Djeda Mrazom i paketićima.

Pozivaju i vas da budete dio aktivnosti koje u narednom periodu pripremaju za djecu, ali i odrasle, a istrajni su u nastojanjima da i dalje pružaju samo ono najbolje za svoje posjetioce i kupce.

Porto Centar novi je shopping centar koji je sa radom počeo u augustu 2021.godine, a ostaje nam pratiti uzbudljiva dešavanja koja nam nude. Posjetiti i uživati u novom sadržaju ovog centra možete na adresi Magistralni put do broja 9, Živinice.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button

instagram volgers kopen volgers kopen buy windows 10 pro buy windows 11 pro