SportU fokusu

NIKOLA VASILJEVIĆ za Kameleon: Tuzla mi se oduvijek sviđala










Fudbaleri Slobode su uspješno apsolvirali “generalku” protiv visočke Bosne (2:0) i sada sa mnogo samopouzdanja nastavljaju raditi kako bi što spremije dočekali utakmicu sa Zrinjskim za vikend.

Novajlija u “crveno-crnom timu” Nikola Vasiljević (34), kaže kako je utakmica sa Bosnom bila teška, ali da su zadovoljni prikazanom igrom.

“Utakmica je bila izuzetno teška što se tiče vremenskih uslova. Pokušali smo da ispoštujemo stvari koje je šef tražio, nadam se da smo uspjeli u tome jer smo još ‘teški’ i da ima još par dana do početka sezone i utakmice sa Zrinjskim”, rekao je Vasiljević za Kameleon te dodao:

“Mislim da smo spremni za sezonu, idemo dalje, pripremamo se za Zrinjski i nadam se povoljnom rezultatu pred našim navijačima koji su fenomenalni. Oni su naš 12 igrač.”

S obzirom da je rodom iz Zvornika, o Tuzli ima samo riječi hvale.

“Tuzla mi se oduvijek sviđala. Dolazim često sa familijom na vikend, grad je prelijep”, kratko je prokomentarisao Vasiljević.

Inače, utakmica 1. kola Premijer lige BiH između Slobode i Zrinjskog igra se u subotu, 21. jula 2018. godine sa početkom u 20 sati.



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button