Zanimljivosti i zabava

Tvorac „Squid Gamea“: Sve o drugoj sezoni













Mada je tvorac megapopularne serije “Squid Game“ Hvan Don-hek (Hwang Dong-hyuk) ispočetka bio nezainteresiran za snimanje nastavaka, pa je čak i izjavio da ga umara sama pomisao na drugu sezonu, podatak o tome da je upravo njegov projekt najgledaniji u historiji Netflixa promijenio mu je mišljenje.

Kako je vrijeme odmicalo, bivao je popustljiviji, a nedavno je otkrio i detalje o tome što gledaoci mogu očekivati u drugoj sezoni.

Prva sezona završava tako da glavni lik Seong Gi-hun čeka ukrcaj na let, ali umjesto da posjeti svoju kćerku, zbog koje je i pristao učestvovati u suludom takmičenju, on se okreće i odlučuje vratiti. Tvorac serije otkrio je da će se Gi-hun pojaviti i u drugoj sezoni.

– Sve mi je to još uvijek u glavi i fazi planiranja. Također, prerano je da otkrivam kad će se i kako sve to dogoditi. Ono što vam mogu obećati jest da će se Gi-hun vratiti. Učinit će nešto za svijet – otkrio je za AP.

Hvan Don-hek je objasnio i zašto je druga sezona postala neizbježna:

– Postoji toliko pritiska, potražnje i ljubavi prema ideji druge sezone. Osjećam kao da nam gledaoci nisu ostavili izbora.

Izvor: Avaz.ba



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button