Promo

Pametni stanovi koji rade za Vas, „SMART RESIDENCE“ – novogradnja u srcu Tuzle

Investitor TEHPROJEKT d.o.o. Tuzla zajedno sa glavnim izvođačem TEHNIKA d.o.o Kiseljak, prateći dešavanja i trendove na tržištu stanogradnje u Tuzli, odlučili su da gradu ponude nešto novo i drugačije.

Iz ove ideje “Novog i drugačijeg“, nastao je stambeno-poslovni objekat SMART RESIDENCE, koji predstavlja potpuno novi koncept življenja, temeljen na modernoj tehnologiji i energetski efikasnim materijalima za gradnju.
Stambeno-poslovni objekat SMART RESIDENCE se nalazi na atraktivnoj lokaciji u samom centru Tuzle i nakon izgradnje će u potpunosti vizualno transformisati lokalitet na kojem se nalazi.

Tim eksperata i visokokvalifikovanog kadra koji stoji iza ideje za SMART RESIDENCE stambeno-poslovni objekat će, tokom cjelokupne realizacije projekta, nadzirati svaki segment gradnje, te Vam biti na usluzi za sva moguća pitanja vezana za potencijalnu kupovinu. Planirano useljenje je već ove godine, za nekoliko mjeseci.

Glavni izvođač radova je Tehnika. Tehnika je hrvatska firma, jedna od vodećih za visokogradnju, prepoznatljiva na domaćem i svjetskom tržištu. Posluje više od 70 godina, te je stekla iznimno iskustvo u gradnji objekata različitih namjena, u skladu s najvišim standardima.

U BiH rade za firme Ledo, Sarajevski kiseljak, Stanić i dr. SMART RESIDENCE nije samo prostor za stanovanje, to je sigurnost, udobnost, kvalitet, inovativnost, sofisticiranost. Gradi se po najvišim standardima gradnje, od same armirano-betonske konstrukcije, fasade, do odabira unutrašnjeg uređenja. Stanovi su opremljeni ”pametnim” sistemom, tako da glavnim funkcijama u stanu i objektu upravljate pomoću mobilne aplikacije.

”Pametnim” sistemom smo htjeli uvesti novitet na tržište kako Tuzle, tako i šireg regiona, ali takav da bude prilagođen svim generacijama i jednostavan za korištenje. Funkcijama je moguće upravljanje i lokalno (npr. pomoću prekidača) i putem aplikacije. Svaki stan će biti opremljen visokokvalitetnim materijalima i uređajima. U stanove ćemo ugraditi Gree klima uređaj, Ariston Velis električni bojler i Dierre protuprovalna i protupožarna ulazna vrata s ”pametnom” bravom. Svim nabrojanim, kao i utičnicama i rasvjetom se upravlja pomoću mobilne aplikacije.

SMART RESIDENCE se nalazi na adresi Drugog korpusa Armije BiH, odnosno preko puta tržnog centra Mercator. Udaljen je od centra grada Tuzle 5min hoda. U blizini objekta se nalazi autobuska stanica, osnovna škola, gimnazija, Filozofski fakultet, teretana, tržni centri, mnogi kafići i restorani, gradska uprava, općinski sud, hoteli, te biciklistička staza uz Jalu.

Ovaj objekat u izgradnji je koncipiran tako da je 50% objekta poslovni, a 50% stambeni dio. U suterenu, prizemlju i na prvom spratu se nalaze Asa banka, Asa osiguranje, tehnički pregled vozila i Eurofarm poliklinika. Na 2., 3. i 4. spratu se nalaze stanovi. Na svakom spratu se nalazi 10 stanova, iste kvadrature i rasporeda. Kvadrature stanova se kreću od 40m2 do 70m2. U sklopu objekta nalazi se i parking sa 60 parkirnih mjesta, od kojih je 30 parking mjesta za kupce stanova. Posjeduje 2 lifta i 2 ulaza, od kojih jedan za poslovni dio, drugi za stambeni.

Eksterijer SMART RESIDENCE objekta čini ventilirana Alubond fasada i Feal stolarija. Alubond fasada ima veliku otpornost na propadanje, truljenje i vremenske uticaje. Štedi energiju i ima veliku protupožarnu vrijednost. Ovu fasadu na svojim objektima imaju firme poput Ford, Gorenje, Grawe, Porsche…

Svaki stan ima svoju zasebnu ventilaciju, i to posebno za kupatilo, a posebno za kuhinju, a ugrađen je i alarm za poplave i požare. Također, u svakom stanu je urađena akustična izolacija.

Zaključno s današnjim danom, prodali smo 50% stambenih jedinica i sve poslovne prostore.

Više informacija o stanovima možete dobiti pozivom na broj +387 63 217 117, na našoj web stranici smartresidence.ba, mail adresi prodaja@smartresidence.ba, Facebook stranici Smart Residence Tuzla ili u našem uredu na adresi Univerzitetska bb (narandžasta zgrada preko puta Omege, do caffe bara Emporio).

Nadamo se da smo Vam barem malo približili naš projekat. Bilo bi nam drago kada biste nas posjetili i kada biste imali priliku vidjeti i čuti sve ono što Vas zanima.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button