Promo

Aksina čarobna jelka sa velikim srcem

Poslednji mjesec u godini donosi mnoštvo praznika, trenutaka kada se tradicionalno okupljaju porodice, a domovi su ispunjeni harmonijom, ljubavlju i radošću. Međutim, oko nas postoje najmlađi koji nikada nisu osjetili taj praznični duh u toplom domu. Mnogi od njih nikada nisu okitili jelku ili otpakovali poklone koji se nalaze ispod nje.

Aksa, kao društveno odgovorna kompanija, kojoj je briga o najmlađim prioritet već skoro tri decenije, željela da učini nešto čime bi praznici ove godine bili posebni djeci koja nisu imala prilike da ga dožive kao i većina njihovih vršnjaka.

Tako su u domovima za djecu bez roditeljskog staranja u Sarajevu, Domu Rada Vranješević u Banjaluci i Dječijijem domu Mostar organizovali nagradno takmičenje koje je probudilo duh praznika kod ove divne dječice.

Djeca uzrasta od 5 do 11 godina, koja su smještena u ovim domovima su  imala zadatak da nacrtaju novogodišnju jelku, baš onakvu kakvu bi željeli da imaju, a žiri je od pristiglih crteža izabrao pobedničke i okitili su baš takvu jelku u svakom od tri doma i “zatrpali” mališane novogodišnjim darovima.

Aksa vam svima želi sretne praznike i poziva sve kompanije koje su u mogućnosti da pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button