Muzika

Novogodišnji fijasko: Kojim pjevačima su otkazani nastupi u najluđoj noći

Mnoge zvijezde ne nastupaju

U odnosu na prošlogodišnji doček Nove godine, kada je sve bilo pod ključem zbog strogih epidemioloških mjera usljed koronavirusa, ovog puta Krizni štab u Srbiji je dozvolio da se 31. decembra okupe ljudi i provesele uz željenu muziku, ali su mnogi izvođači ipak “izvisili.”

Mjesecima unazad rezervacije pršte za gostovanja naših pjevača u hotelima, restoranima, klubovima i kafanama, pa je za kratko vrijeme sve rasprodato.

Možda će Vas zanimati i:

Crna Gora ne dozvoljava okupljanje

Najjača muzička imena nastupit će u Beogradu, a među njima su Jelena Karleuša, Marija Šerifović, Goran Bregović, Saša Kovačević, Hurricane, Nataša Bekvalac, Sloba Radanović, Saša Matić, Aco Pejović, Aleksandra Prijović, Elma Sinanović, Dara Bubamara i drugi.

Međutim, neki izvođači su zbog mjera “izvisili” za novogodišnji nastup.

Vojažu je otkazano gostovanje u inostranstvu, pa njegov menadžment razmatra da li će uopšte 31. decembra raditi.

Ceca Ražnatović trebalo je da pjeva na trgu u Porto Montenegru u Tivtu, Zdravko Čolić u Kotoru, a Dino Merlin u Baru. Međutim, Crna Gora ne dozvoljava okupljanje i koncerti su morali da se otkažu, iako je vladalo ogromno interesovanje.

Sarajevo bez dočeka

Ministarka zdravlja Crne Gore, Jelena Borovinić Borović, prije nekoliko dana je objavila na press konferenciji da je sve stopirano zbog straha širenja Omirkon soja.

Prema saznanjima Nove.rs, ovi pjevači imaju i druge opcije za nastup, koje će uskoro saopštiti javno pa će možda neko od njih ipak raditi, a ukoliko ne dođe do toga, ne sumnjamo da im neće biti zabavno u novogodišnjoj noći.

Podsjetimo, Sarajevo će i ove godine biti bez javnog dočeka, te je na kolegijumu Gradskog veća usvojen prijedlog gradonačelnice Sarajeva Benjamine Karić da novac koji je trebao biti izdvojen za doček Nove godine, bude usmjeren za liječenje oboljele djece.

Izvor
Nova.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button