Promo

Vođena novom vizijom, modna kuća Barbosa definiše luksuz 21. vijeka

Uticajni, inovativni i progresivni

Barbosa uvodi potpuno moderan pristup modi. Vođena novom vizijom, modna kuća Barbosa definiše luksuz 21. vijeka.

Naši proizvodi predstavljaju vrhunac italijanskog kroja i neprevaziđeni su po svom kvalitetu i pažnji prema detaljima.

Provjerite zbog čega najveći broj naših najpoznatijih javnih ličnosti, glumaci, voditelji, pjevači i sportisti upravo biraju BARBOSU za svakodnevne i odabrane prilike.

Otvaranje novog  prodajnog objekta BARBOSA u Bingo City Centru održat će se u petak 24.decembar od 10:00, a za naše cijenjene kupce pripremili smo poklon iznenađenja

Širok izbor boja i dezena za savremenog muškarca, predstavljamo kroz kolekciju jesen-zima 2021.

Barbosi je kvalitet na prvom mjestu.

Košulje i odijela su po kvalitetu i modernom dizajnu poznati širom Balkana. Poseban akcenat stavlja se na upotrebu prirodnih materijala, najfinijih pamučnih vlakana, vune, lana i pamuka.

Kao takvi BARBOSA MODELI nosivi su u svim prilikama, kako poslovnim varijantama, svakodnevnim opuštenim šetnjama gradom, tako i večernjim izlascima.

Kvalitetnim odnosom u odabiru kombinacija prirodnih materijala i elastina u samoj izradi tkanina i pletenina daje se još jedna karakteristika BARBOSA MODELI, naglašavajuci lagane i prijatno nosive odjevne predmete kroz koje tijelo diše i ima fleksibilnost u pokretu.

Posvećenost BARBOSA tima u odabiru boja, materijala i prefinjenih krojeva odijevnih predmeta, prateći svjetske trendove.

Filozofija odijevanja po pristupačnim cijenama!

Vaša Barbosa!Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button