Promo

PORTO Centar vas poziva na Holiday weekend, dolazi i djed mraz
Tržni centar, koji je za kratko vrijeme na našem prostoru privukao dosta pažnje kako izgledom tako I svojom specifičnom ponudom, sada priprema I posebne aktivnosti u kojima će moći uživati djeca, ali I odrasli.

Doživite zimske  čari i praznične idile uz Porto Centar.

Od 17.-19.decembra moći ćete uživati u specijalnim pogodnostima, iznenađenjima, nagradama I odličnim sniženjima koje vam spremaju Porto I njegovi zakupci. Druženja poput onih uz live muziku neće nedostajati, a odlična ponuda slasnih jela Old Story Restaurant & caffe-a I najukusnijih Bagijevih palačinaka samo su dio razloga da ovaj pretpraznični vikend provedete u Portu.

SUPER KORT market pripremio je praznični katalog sa širokim asortimanom artikala savršenih da ovih praznika napravite poseban ugođaj u svom domu, uz zagarantovanu uštedu. MAXcom poslovnica koja u ponudi ima atraktivnu ponudu mobilnih telefona, računara, laptopa I alarmnih sistema, svojim kupcima nudi najbolje cijene odabranih Samsung modela telefona.

Begić GOLD sa nakitom za sve prilike obradovat će kupce popustom do 20%, dok novootvorena prodavnica cipela I torbi DOGO sprema sniženja do čak 50%. Svima poznati prodajni salon JEESA furniture za svoje posjetioce I kupce priprema sniženja I do 30% na izložbeni asortiman široke palete tapaciranog namještaja, a DOMOD nudi odabrane artikle iz svoje ponude po posebnim cijenama iz prazničnog specijala za vaš dom. Carpet Diem salon tepiha, uz širok asortiman tepiha I staza za svačiji ukus, za ovu priliku sprema popuste do 15%.

Uzbudljiva vijest koja će obradovati sve mališane jeste dolazak Djeda Mraza I njegovog pomoćnika Vilenjaka u Porto Centar, 18. I 19. Decembra od 14-16h. Budući da je sreća veća kada se dijeli, iz menadžmenta nam javljaju da će sa limitiranim brojem paketića obradovati djecu koja u subotu I nedjelju odluče posjetiti Djeda Mraza na prvom spratu ovog centra.

Tu nije kraj. Ove godine Djed Mraz donosi poklone I za odrasle, te će tako svi pratioci moći sudjelovati u velikoj online nagradnoj igri I uživati u vrijednim poklonima koje su pripremili JEESA furniture, DOMOD, Begić GOLD I DOGO. Više o nagradnoj igri I pripremljenim aktivnostima saznajte na facebook I instagram stranici PORTO Centra.

Učinimo ove praznike posebnima I podijelimo našu radost! Čekamo vas u Živinicama na adresi Magistralni put do broja 9.

Vidimo se!Možda će Vas zanimati i:

Back to top button