Kultura

Chad Michael Murray, poznat po ulozi Lucasa Scotta iz serije One Tree Hill, bio je simpatija mnogih tinejdžerki










Da li je i vama serija One Tree Hill obilježila tinejdžerske dane?

Mega popularna serijia One Tree Hill ostala je još uvijek broj jedan favorit mnogim djevojkama, koje još uvijek u svom tinejdžerskom srcu nose simpatiju koja se zove Lucas Scott. Ustajanje rano ujutro prije škole da je stignete pogledati, pa onda kada izađu posteri u novinama trčite na kioske da ih kupite da vidite da li se nalazi koji poster s likovima iz serije.

Posteri se lijepe na vrata, razmjenjuju se sličice s drugaricama. A naravno uvijek su postojale simpatije među djevojčicama. Naravno da je svaka od njih ludila za slavnim Chad Michael Murrayom najpoznatiji kao Lucas iz serije “One Tree Hill”, bio je jedan od najvećih televizijskih zavodnika, a njegovi posteri  su bili u sobi svake prosječne tinejdžerice.

Serija je prvi put emitirana 2003. godine. Zabavna, šarmantna i dirljiva serija u 187 epizoda donosi priču o životu nekoliko tinejdžera iz malog, ali ne tako mirnog grada Tree Hilla. Iako epizode traju gotovo 45 minuta, svaka je prepuna emocija i humora, jako zanimljiva i napeta, a likovi su jednostavno nezaboravni.

Chad danas ima 38 godina, malo stariji, ali jednako zgodan i privlačan, Chad je na Instagramu skupio gotovo milijun pratitelja, od kojih su većinom žene koje su ga obožavale i dalje obožavaju.

https://www.instagram.com/p/B42v1URF9Bf/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/BzKH799lbqr/?utm_source=ig_web_copy_link



Back to top button