Promo

Vrijeme je za dobre odluke: Najbolja ponuda ovog „Crnog petka“Iako praktično nepoznata pojava do unazad nekoliko godina i kod nas Black Friday poprima sve veće razmjere, a ponuda brendova koji nude svoje proizvode po izuzetno sniženim cijenama čini se da nikad nije bila veća.

Bez obzira na to trebate li novi par tenisica, neki kućanski aparat ili detalj za dom, pazite na svoje i zdravlje onih u vašem okruženju te odaberite brendove i artikle koji zaista mogu unijeti promjenu nabolje u vaš život. A upravo za očuvanje svog i zdravlja svojih najdražih, stručnjaci, ali i laici znaju kako trojstvo zdravlja čine: aktivnosti, dobra prehrana i dokazano bolje alternative dosadašnjem načinu života.

A da biste uživali i u „Crnom petku“, ali i nakon što on prođe, izaberite najbolje i pridržavajte se već svima nam dobro poznatog mota: Budimo odgovorni!

Možda će Vas zanimati i:

SPORTVISION

Da lakše „prelomite“ i što pre se okrenete zdravijim životnim navikama, čiji je neizostavan deo trening, pobrinula se i jedna od najvećih i najbolje opremljenih radnji sportske opreme, odjeće i obuće kod nas. Sportvision je već odavno neizostavna adresa za sve ljubitelje kvalitete i mode, a onuda koju nudi u radnjama i svom online shopu je ista, pa tako stvari koje vam se svide, nakon što provjerite gdje naći ono najbolje za sebe, možete uživo pogledati i isprobati, prije nego kupite.

IQOS

Svi težimo tome da odbacimo loše stare navike i donesemo bolje odluke, ali nerijetko ih odlažemo čekajući taj savršen trenutak. Da lakše donesemo dobre odluke za ovaj BLACK FRIDAY pobrinuo se i IQOS, globalno najpoznatiji uređaj koji zagrijava, a ne sagorijeva duhan. Dostupan je punoljetnim pušačima na prodajnim mjestima širom BiH, kao i preko IQOS prodajnih predstavnika i IQOS online shop-a. U periodu od 26-30.11. najnoviji IQOS 3 DUO uređaj možete nabaviti po specijalnoj cijeni, dok će odabrani IQOS aksesoari u ovom periodu biti na popustu do 50%.


BLENDER

Svaki stručnjak će vam reći kako je za jačanje imuniteta potrebno regulirati prehranu. Ukoliko ste neko ko u svoju ishranu ne stiže ubaciti dovoljno voća i povrća, blender je prava odluka, a „Black Friday“ pravi trenutak za bolju odluku. Uz pomoć blendera ćete kroz samo nekoliko sekundi od bilo kog voća i povrća moći napravititi svjež smoothie koji će vaš organizam snabdjeti dovoljnom dnevnom količinom vitamina i minerala. Sačuvajte zdravlje i unesite promjenu u vašu prehranu.Možda će Vas zanimati i:

Back to top button