TuzlaU fokusu

Space Motion – jedan od najpopularnijih evropskih artista nastupa u Tuzli













Agencija Zeus započinje svoju ljetnu koncertnu sezonu vrlo posebnim muzičkim događajem, na kojem će nastupiti jedan od najpopularnijih muzičkih producenata u svijetu elektronske muzike, Space Motion.

17. jula od 16:00 sati na krovu „Tuzlanke“ na ovaj ples pod otvorenim nebom publiku će povesti i tuzlanskiDJ-i Soole, Daki i Maj.

Space Motion je DJ i producent porijeklom iz Novog Sada. Nakon dužeg samo-promovisanja kroz istoimenu organizaciju i mnogo marljivog rada u studiju, veliku popularnost u Srbiji i okolini stiče tokom 2008. godine.  U svojoj bogatoj karijeri nastupao je na najpopularnijim svjetskim destinacijama poput Ibize, Indije, Francuske, Turske, Egipta, Libanona, a po prvi puta u organizaciji Agencije Zeus uz ovog vrhunskog superstara BiH publika imat će priliku zaplesati u Tuzli.

Njegovi setovi odišu čistim i veselim emocijama, velikom energijom, a hitovi poput Asia, Yeke Yeke, Feel my body, Madan… rasplesali su i one najzahtjevnije muzičke sladokusce.

Nastup Space Motiona prvi je u nizu sjajnih ugođaja koje Agencija Zeus priprema na krovu Robne kuće Tuzlanka, u posebnom ambijentu pod vedrim nebom.

Limitirani broj ulaznica dostupan je u prodaji u CD shopu „Sejo i Vili“ na tuzlanskom Korzu ili na zvaničnim digitalnim kanalima Agencije Zeus: Facebook i Instagram.

Vidimo se na krovu!



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button