Istaknuto

Samsung Galaxy Watch4: Elegantni pametni sat koji mijenja vaše navike

Nova serija pametnih satova Galaxy Watch4, predstavljena na augustovskom događaju kompanije Samsung Unpacked, unijela je eleganciju i bezvremenski stil u našu svakodnevnicu, istovremeno mijenjajući naše navike kada je riječ o brizi za zdravlje.

Ovaj elegantni i veoma popularni sat sa rotirajućim ekranom i pojednostavljenim Armor Aluminium metalnom okvirom dostupan je u dvije varijante – minimalističkoj Galaxy Watch4 i tradicionalnijoj Galaxy Watch4 Classic verziji. Mnoštvo zdravstvenih i wellness karakteristika odgovara na sve veće zahtjeve i želje korisnika za gadgetima koji će voditi računa o njihovom zdravlju i kondiciji.

Odgovarajući stil i udobnost za svaki dan

Oba sata uz vrhunski procesor i performanse krasi čuveni elegantni dizajn, a tanji su od prethodnih generacija. Tu su i razni kaiševi koji se mogu kombinovati. Bez obzira da li preferirate kožne ili sportske varijante, možete biti sigurni u mekoću i izdržljivost ovih kaiševa izrađenih od visokokvalitetnih materijala i otporni na znoj. U ponudi su hibridni kožni kaiš (Hybrid Leather Band) i sportski kaiš (Sport Band) s kojima cjelodnevno nošenje sata ima posebnu udobnost.

Za dodatnu personalizaciju vašeg sata i prilagođavanje jedinstvenom stilu svakog korisnika poslužit će ekrani kojima možete mijenjati izgled, boje i druge opcije. Svakog dana možete izabrati novo lice svog sata tako da odgovara vašem stilu, bez obzira šta ste odlučili obući ili za koju priliku se spremate. Birajte između analognih i digitalnih lica sata, brojnih pozadina, vrsta slova i boja za svaku priliku. Želite li istaknuti sebi svojstvena lica sata AR emotikonima i izraziti svoj stil, samo naprijed. Animirana grafika pokazat će čime se bavite, poput trčanja ili slušanja muzike.

Pouzdan fitness partner

Kada govorimo o Galaxy Watch4 satovima, neizbježno je spomenuti i njihov moćni operativni sistem Wear OS koji nudi jednostavan pristup mnogobrojnim aplikacijama na vašoj ruci i olakšava multitasking. Sa ovim pametnim satom možete vježbati, slušati muziku i istovremeno pratiti notifikacije na društvenim mrežama, a da sve protiče glatko i brzo.

Za promjenu naših životnih navika nabolje tu je dosad najinovativnija karakteristika – senzor BioActive 3u1 za mjerenje različitih funkcija u samo nekoliko klikova. Korisnicima su omiljene i opcije za različite vježbe, pređene korake, praćenje broja kalorija, ali i kvaliteta sna te davanje dodatnog boosta kada ostvarite zacrtane fitnes ciljeve. Inovativne funkcije također omogućavaju praćenje krvnog pritiska, rada srca, mjerenje nivoa kisika u krvi, kao i prikazivanje tjelesnog sastava u realnom vremenu. Ovi satovi su vaš pouzdan partner na putu ka ostvarivanju fitness i zdravstvenih ciljeva, a njihova dugotrajna baterija koju možete koristiti čak 40 sati jedan je od razloga zbog kojeg su toliko omiljeni.

Galaxy Watch4 satovi su dostupni u dvije varijante, verziji od 44 i 40 mm, te Classic verziji od 46 i 44 mm, a više informacija možete pronaći na ovom linku.

 Možda će Vas zanimati i:

Back to top button