Narodno pozorište Tuzla – 30. 10. na repertoaru predstava “Oktobarska”

- in Kultura, Tuzla
tuzla

Narodno pozorište Tuzla nastavlja sa svojim aktivnostima kako bi kulturni život Tuzle i Tuzlanskog kantona bio što sadržajniji i kvalitetniji.

U subotu, 30. 10. 2021. godine, svi ljubitelji pozorišne umjetnosti moći će uživati u  izvođenju predstave “Oktobarska.”

Izvođenje predstave “Oktobarska” predviđeno je za  19:30 sati.

Mirza Ćatibušić, direktor NP Tuzla, istakao je da je u pitanju vrlo zanimljiva predstava, predstava koja otvara mnoga aktuelna i svakodnevna pitanja.

Reditelj predstave “Oktobarska” je Jasmin Duraković, a u predstavi igraju Boris Balta, Adnan Omerović, Irfan Kasumović i Milenko Iliktarević.

Predstava se izvodi u sali Narodnog pozorišta Tuzla, a sve dodatne informacije i rezervacije mogu se dobiti na telefone: 035 251-645 i 251-646  u Marketing službi Narodnog pozorišta.

Zbog trenutne epidemiološke situacije na snazi su mjere ograničenog broja posjetilaca u zatvorenom prostoru. Molimo cijenjenu publiku da na vrijeme rezerviše ulaznice kao i da se pridržavaju preporuka Kriznog štaba u cilju sprečavanja širenja zaraze Coronavirusom, kao i istaknutih pravila i mjera od strane Narodnog pozorišta Tuzla.