U fokusu

Obuka za community menadžericu u Edukacijskom centru Nahla Tuzla

Udruženje Edukacijski centar „Nahla“ Tuzla, u okviru projekta Skills4Digital, kojeg podržava Vlada Švicarske, raspisuje konkurs za upis polaznica na besplatnu obuku za community menadžericu (upravljanje društvenim mrežama i online sadržajem).

Obučite se za jedno od najaktuelnijih zanimanja, nastalo uporedo sa sveprisutnom digitalizacijom i učestvujte u razvoju i menadžmentu brenda kroz kvalitetno plasirani sadržaj.

Možda će Vas zanimati i:

Community menadžerica je moderatorica komunikacije između članova/ica zajednice okupljenih na različitim društvenim mrežama i servisima koje povezuje neki zajednički interes. U konstantnoj je komunikaciji s klijentom i upoznata je s njegovom domenom poslovanja, tržištem, trendovima, konkurencijom. Prati ponašanje i navike korisnika/ca i metriku društvenih mreža.

O uvjetima i načinu apliciranja na konkurs možete se informisati na web stranici: https://tuzla.nahla.ba/obuka-za-community-menadzericu/, a prijavni formular možete pronaći klikom na link: https://docs.google.com/forms/.

U Edukacijskom centru „Nahla“ Tuzla kreira se poticajno okruženje koje inspirira ženu da razmjenjuje iskustva, sagledava nove perspektive, koristi vlastite potencijale i unosi radost življenja u svoju svakodnevnicu. Činjenje znanja dostupnim smatraju jednom od najvećih civilizacijskih vrijednosti i ključnih zadataka ljudskog postojanja. Kroz svoj rad posebnu pažnju u centru Nahla posvećuju pružanju prilika ženama svih dobi i iz raznovrsnih društvenih grupa da steknu kompetencije u skladu sa zahtjevima vremena, kako bi bile spremne mijenjati sebe i mijenjati svijet.Možda će Vas zanimati i:

Provjerite također
Close
Back to top button