Svijet

Stiže nova verzija kultnog filma “Sam u kući”, pojavljuje se Buzz McCallister

Na Disneyevu streaming platformu uskoro stiže reboot filmskog klasika iz 1990. godine “Sam u kući”, a nova verzija zvat će se “Home Sweet Home Alone”. Objavom trailera najavljeno je da će film stići 12. novembra 2021. godine.

Kevinov brat Buzz iz originalnog filma može se vidjeti odrastao kao policajac u novom filmu, ali sama radnja nije povezana sa prvom verzijom u kojoj su glumili Macaulay Culkin, Joe Pesci, Daniel Stern i Catherine O'Hara.

Umjesto toga, film prati novog dječaka Maxa Mercera, kojeg glumi Archie Yates. Kad je njegova porodica prisiljena razdvojiti se na dva leta za svoj godišnji odmor u Tokiu, Max ostaje zaboravljen. U traileru je oduševljen što ima cijelu kuću samo za sebe, jede nezdravu hranu i izvodi opasne vratolomije na svojoj trampolini.

Međutim, kada dva pljačkaša odluče provaliti u njegovu kuću za praznike, on preuzima odgovornost da brani svoj dom.

Kao i Kevin McCallister u originalu, Max uspostavlja “borbeni plan” i postavlja niz zamki u svojoj kući i koristi pametno oružje da osujeti potencijalne kriminalce, koje tumače Ellie Kemper i Rob Delaney.

Glumačku ekipu čine i Kenan Thompson, Tim Simons, Aisling Bea, Pete Holmes, Devin Ratray, Ally Maki i Chris Parnell.

Hollywood Reporter napominje da su remake klasične komedije Johna Hughesa i Chrisa Columbusa iz 90-ih napisali pisci emisije “Saturday Night Live” Mikey Day i Streeter Seidell. Režirao ga je Dan Mazer, a na Disney+ platformu bit će postavljen 12. novembra, tačno na vrijeme za praznike.

Izvor: Klix.baMožda će Vas zanimati i:

Back to top button