Mini i Jumbo parizer: Veći procenat proteina te manje soli i masti

- in promo
parizer

Nakon već dobro poznatih Mini i Jumbo hrenovki, koje već godinama drže lidersku poziciju te su s razlogom najprodavanije hrenovke u Bosni i Hercegovini, ali i šire, Mesna industrija Ovako je s ponosom predstavila premium proizvod, parizer vrhunske kvalitete Mini i Jumbo.

Mini i Jumbo parizer sadrži znatno veći procenat proteina, ali ono što je važno manje masti i soli te znatno veći procenat mesa u odnosu na sličnu skupinu proizvoda. Ovako parizer diferencira se izgledom i kvalitetom a zasigurno će oduševiti sve one koji žele nutritivno kvalitetan i izbalansiran proizvod te brinu o svojoj i prehrani svojih najmilijih.

„Svi znamo da je povratkom u školske klupe glavna briga roditelja kako svojoj djeci na brz i jednostavan način obezbjediti kvalitetan i nutritivno izbalansiran obrok koji će zadovoljiti sve njihove želje i potrebe. Vođeni tom željom naš tim je početkom školske godine na tržište plasirao Mini i Jumbo parizer. Riječ je o proizvodu blagog okusa i mirisa, prilagođenom svačijem ukusu i svim uzrastima. Glavni sastojak je svima dobro poznata Ovako piletina, čiji kvalitet su prepoznali i sami kupci te stoga godinama drži lidersku poziciju u kategoriji svježe piletine. Prilikom lansiranja proizvoda od iznimne važnosti bilo nam je imati parizer koji će svojim sastavom privući potrošače koji obraćaju pažnju na ono što konzumiraju, kao i na sastav datog proizvoda. M.I. Ovako konstantno osluškuje želje i potrebe kupaca te smatramo da je ovaj proizvod i rezultat toga“, poručili su iz Mesne industrije Ovako.

Mini i Jumbo oduševit će istinske gurmane, a vaše kombinacije su beskonačne; za krišku, za sendvič, proslavu ili druženje. Salama ili parizer, svako voli kad’ je OVAKO!

Novi Mini i Jumbo parizer možete pronaći na policam svih većih trgovačkih lanaca u BiH.