Lifestyle

Tri uvjerljivo najtvrdoglavija horoskopska znaka su…













Iako tvrdoglavost u maloj mjeri može biti dobra i korisna osobina, neki ljudi toliko su tvrdoglavi da izluđuju sve oko sebe.

Astrolozi tvrde da u tome prednjače tri horoskopska znaka koji slove za najtvrdoglavije i najponosnije. Evo o kojim znakovima je riječ.

OVAN

Ovan se gotovo nikada neće ispričati. Ako to i učini, sigurno se radi o situaciji u kojoj je napravio nešto toliko ozbiljno da čak ni on to ne može prešutjeti. Ipak, Ovan će uglavnom izignorisati optužbe i nastaviti raditi sve po svom. Ako ga budete gnjavili oko isprike, spreman je ozbiljno se posvađati s vama kako biste ga ostavili na miru.

LAV

Kada se nađe u konfliktu, Lav će se svim snagama pokušati izboriti za svoje stavove. Ako ipak shvati da je pogriješio, postat će dramatičan i održat će pronicljiv govor u kojem on i dalje ne ispada gubitnik.

Možda će Vas zanimati i:

ŠKORPION

Osobe rođene u znaku Škorpiona spremne su za razgovor sve dok ne povrijedite njihov ego. U slučaju da su oni zbilja krivi, a vi nedužni, Škorpioni će se svakako ispričati. Ipak, ako je krivica vaša, postoji mogućnost da se toliko uvrijede da u potpunosti prekinu odnos s vama.

Izvor: Index.hr



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button