IstaknutoPromoTuzla

Teleperformance BH otvara svoj novi ured u Tuzli i zapošljava veći broj radnika

Teleperformance, vodeća kompanija i globalni lider u svijetu za pružanje usluga digitalnih servisa i korisničke podrške prema više od 1.000 poznatih svjetskih i renomiranih kompanija, sa ukupno 460 ureda u 80 zemalja i preko 350.000 uposlenika u svijetu, zvanično otvara svoj novi ured i u Tuzli. Teleperformance već uveliko uspješno posluje u Sarajevu, gdje je nakon otvaranja ureda zaposleno preko 600 uposlenika u protekle 3 godine.

Trenutno je otvoreno 70 radnih mjesta za poziciju Savjetnik za korisničku podršku u novootvorenom uredu u Tuzl.

Ovo je odlična prilika za ljude svih generacija u Tuzli i okolnim gradovima koji aktivno govore njemački jezik na C1 ili B2 nivou i žele posao koji uključuje redovnu komunikaciju sa ljudima u dinamičnom i modernom radnom okruženju, te koji omogućava kontinuirano napredovanje i razvoj karijernih mogućnosti.

Voditelj Teleperformance podružnice u BiH, Sven Sendt, smatra da je Tuzla izuzetno perspektivan grad za bilo kojeg poslodavca, te izjavio sljedeće:

Raduje nas da je Teleperformance veoma brzo uspio realizovati uspješnu priču sa prvih 50 zaposlenih radnika u Tuzlanskom kantonu, koji u potpunosti rade po principu “Rada od kuće”. Sa zadovoljstvom možemo reći da smo bili veoma prijatno iznenađeni njihovom pozitivnom radnom etikom i vještinama općenito, koje se u potpunosti podudaraju sa našom poslovnom politikom i filozofijom timskog duha koje njegujemo, a koji podrazumjevaju angažman, poštovanje, ljubaznost i profesionalnost u svakodnevnom radu.

Budući da se na naš Teleperformance oglas za Tuzlu prijavljivalo i mnogo zainteresiranih kandidata iz grada i okolnih mjesta koji nisu imali uslove za rad od kuće (zbog nedostatka potrebne infrastructure) odlučili smo da želimo i ovim osobama dati priliku za zaposlenje i ojačati naše predstavništvo u Tuzli otvaranjem našeg novog ureda.

Svi naši uposlenici mogu očekivati dugoročan angažman u ​izuzetno velikoj i stabilnoj internacionalnoj kompaniji, koja aktivno prati svjetske standarde i procese. Nudimo opušteno I brižno radno okruženje, kao i velike mogućnosti za rast i napredovanje sa nama. Teleperformance planira u naredne 3 godine interno unaprijediti blizu 100 svojih uposlenika na nova supervizorska, menadžerska i druga administrativna radna mjesta, uključujući pozicije na visokom nivou koje bi podrazumjevale odgovornosti i prema drugim našim  uredima izvan bh. granica.

Želimo postati najbolji poslodavac u Tuzli i svi zainteresovani i sposobni su dobrodošli da nam se pridruže, kako bismo zasjali i unijeli dodatnu vrijednost, nove prilike i međunarodne trendove u perspektivni grad kao što je Tuzla.

Teleperformance BiH je obećanje za budućnost svih generacija i garantujemo za sve navedene stavke sa našim Vita (google Teleperformance!), ali prije svega sa našim kontinuiranim zapošljavanjem preko 650 zaposlenika u Sarajevu i cijeloj BiH, brojnim priznanjima Najpoželjnijeg poslodavca u BiH, te  našim najnovijim međunarodno priznatim priznajem i certifikacijom „Great Place to Work“ na koji smo mnogo ponosni.”

Teleperformance BiH svakako ne planira na ovome stati, te ima velike planove za daljnji razvoj svog poslovanja u drugim gradovima u BiH, posebno kad je u pitanju model rada od kuće, a o čemu će svi zainteresovani kandidati biti blagovremeno obavješteni.

Teleperformace BiH trenutno ima otvoren oglas za zapošljavanje 70 novih kolega na poziciji Savjetnik za korisničku podršku  u novootvorenom Tuzlanskom uredu do kraja tekuće godine. U pitanju je zapošljavanje na dugoročnom projektu poznate kompanije iz industrije telekomunikacija koja posluje u Njemačkoj, te svi zaposleni na ovom projektu mogu ostvariti izuzetno motivirajuće bonuse pored svojih već redovnih atraktivnih plata i pratećih beneficija.

Ukoliko ste komunikativni, dinamični i dobro govorite njemački jezik, i vas čeka prilika u kompaniji Teleperformance BiH! Obavite razgovor za posao sa TP predstavnicima bez ikakvih obaveza i u veoma kratkom roku možete dobiti ponudu za posao i priliku za razvoj karijere.

Postanite dio Teleperformance brzo rastućeg tima i pošaljite svoju prijavu već danas na e-mail  teleperformance@mojposao.ba.

Sve novosti o Teleperformancu možete pratiti putem Facebook i Instagram profila.

Možda će Vas zanimati i:

Provjerite također
Close
Back to top button