HOTEL VERTIGOS **** “Feel the difference, feel the class.”

- in Tuzla

Turističko-ugostiteljska ponuda grada Tuzle i Tuzlanskog kantona od nedavno je bogatija za novi hotel. Hotel Vertigos nalazi se na Skveru, u neposrednoj blizini centra grada, Trga slobode, kompleksa Panonskih jezera, a riječ je o luksuzno opremljenom objektu sa četiri zvjezdice.

Vlasnik hotela Vertigos je “TEHNOGRAD-company”, domaća građevinska kompanija sa više od sedam decenija poslovanja kako u okviru naše države tako i van njenih granica. Broj objekata koje je ova kompanija izvela je impozantan, a idalje su jedna od vodećih kompanija za izvođenje građevinskih radova i plasiranje investicionih projekata. Istovremeno, TEHNOGRAD-company kontinuirano podržava i aktivno učestvuje u projektima koji su od značaja za zajednicu i time doprinosi poboljšanju kvalitete života, a veliku ulogu imaju i u jačanju domaće ekonomije.

Osnovna vizija hotela “Vertigos“ je postati prepoznatljiv luksuzni brend po usluzi i standardu kvalitete, te biti dosljedan u novitetima uz izvrsnu i personaliziranu uslugu koja premašuje očekivanja i nadahnjuje povezanost sa našim brendom. Gostima su na raspolaganju 17 smještajnih jedinica, a sve sobe su luksuzno uređene te obogaćene svjetski poznatim standardima ugostiteljstva. U sklopu svoje ponude, Hotel “Vertigos” ima i potpuno opremljen restoran čiji dizajn će gostima pružiti mir i ugodnu atmosferu tokom serviranja doručka. Također, tu su sale i amfiteatri za održavanje poslovnih sastanaka, predavanja, seminara, kongresa, naučnih skupova, konferencija i okruglih stolova uz audio-vizuelnu opremu vrhunske tehnologije.

Hotel Vertigos obezbijedio je i e-punjač za sve korisnike električnih automobila.

Kontaktirati nas možete na broj telefona – 035 258 258 ili posjetiti našu Facebook stranicu hotelvertigos ili sajt hotelvertigos.com