Zanimljivosti i zabava

Fotografija branja maslina iz Dalmacije je hit, na njoj se sakrio i urnebesni detalj













Fotografija branja maslina iz Dalmacije postala je hit na Facebooku gdje je dobila više od 5 hiljada lajkova u manje od 24 sata.

Jedna prosječna subota, piše uz fotografiju objavljenoj jučer na popularnoj Facebook stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca, a na kojoj se pronašlo više detalja koji su mnoge nasmijali.

“Masline na prvom mistu”, komentar je koji je dobio brojne lajkove. “Jel’ ovo novi znak za obilazak? Berba u tijeku”, “tako je dundo, starija je maslina od magistrale”, “lipo, ma moga je bar stavit trokut”, šalili su se korisnici Facebooka na račun blokiranja ceste berača maslina.ž

No još je jedan detalj mnoge oduševio.

https://www.facebook.com/DnevnadozaprosjecnogDalmatinca/posts/956606871362041:0

“Ovog lika u krošnji sam skužila tek iz treće”, komentar je koji je neke iznenadio, jer “lika u krošnji” nisu primijetili sami. “Vidi li itko lice na vrhu masline”, još je jedan od komentara.

Iako su neki napisali kako je ovo “slučaj za psihijatriju”, mnogi su djedu stali u obranu, piše Index.

Nije kriv barba, nego cesta koja prolazi kraj njegove masline. Ako ćemo pravo, prije je bila maslina nego cesta”, “dida ovako godinama. Nije bižo od Itlerovog Panzabteilunga neće ni od vaši golfova dvojki trojki”, još su neke od reakcija.

(Izvor: Index.hr)


Možda će Vas zanimati i:

Back to top button