Zanimljivosti i zabava

(Video) Teška scena iz crtića Tom i Jerry rasplakala ljude

Bili smo premladi da ovo shvatimo










OMILJENI crtić Tom i Jerry obilježio je djetinjstva mnogih tokom sedamdeset godina emitiranja, a sada se ponovno širi epizoda iz 1949. koja je zbog jedne mučne scene rasplakala fanove.

U epizodi Heavenly Puss Tom privremeno posjećuje vrata raja nakon što je zadobio ozljedu tijekom borbe s mišem Jerryjem. Zlatne pokretne stepenice vode ga do vrata pred kojima mačke stoje u redu kako bi se ukrcale na vlak – Heavenly Express.

Pred kondukterom vlaka, mačkom koji ih propušta na vlak, pojavi se mokra vreća koja skakuće, a na vrhu je zavezana uzicom. Iz nje zatim iziđu tri prekrasna mačića Fluff, Puff i Muff, otresajući vodu se sebe, što implicira da ih je netko namjerno utopio.

Gledajući u mačiće, kondukter s negodovanjem kaže “što neki ljudi neće napraviti” te propušta mačiće u vlak.

Fanovi u suzama

“Bili smo premladi da bismo ovo razumjeli”, piše uz video koji je rasplakao mnoge, a brojni fanovi pisali su kako su tek sada primijetili koliku težinu ima ta scena.

“Sjećam se ove epizode. Bio sam klinac i nisam ništa shvatio. Wow”, “Tako je bolno znati da toliko slatkih životinja nikad ni ne dobije priliku za život” i “Mislim da mi to kao djetetu ne bi imalo smisla. Sad kad ponovno gledam, rastužio sam se”, samo su neki od komentara.

 

 



Izvor
index.hr

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button