Doniraj za obrazovanje i sretnije djetinjstvo najranjivije djece u BiH

- in Istaknuta objava, Istaknuto, U fokusu

Svako peto dijete u Bosni i Hercegovini je na neki način ranjivo i onemogućeno da ostvari svoje snove, što znači da nemaju osnovne životne potrepštine, redovne obroke i zadovoljavak+jući smještaj te im nedostaju potrebni uslovi za obrazovanje i izgradnju životnih vještina.

Uz roditeljsku ljubav i podršku, ishrana, zdravlje, obrazovanje i usvajanje životnih vještina su važni elemnti sretnog djetinjstva.

Doniraj za obrazovanje i sretnije djetinjstvo najranjivije djece u BiH i osiguraj im šansu za bolju budućnost.

Pozivamo vas da se na web stranici www.worldvision.ba informišete o programu Njihovi snovi trebaju vašu podršku i postanete Čuvar dječijih snova.

Svjesni ekonomske situacije u BiH, građanima nudimo da visinu mjesečne uplate odrede u skladu sa svojim mogućnostima, tako da nudimo opciju da više građana podržava jedno ranjivo dijete, dok kompanije mogu izabrati mogućnost plaćanja polugodišnjih ili godišnjih stipendija.
World Vision BiH će stipendije isplaćivati kvartalno, i to u periodu kada se mijenjaju godišnja doba i dijete ima povećane potrebe za određenim sezonskim stvarima i aktivnostima, te će kvartalno izvještavati kako građane tako i korporativne sponzore o napretku i promjenama u životu djeteta koje stipendiraju.
Budućnost pripada onima koji vjeruju u svoje snove, a Vaša podrška može značiti razliku između ostvarenih i neostvarenih snova.