Prodaja nekretnina vrhunskog kvaliteta gradnje u sklopu prvog i jedinog all inclusive centra u BiH

- in promo

Sportsko-rekreativni centar Ajdinovići, jedino turističko naselje sa 4*

Nešto novo u BiH! Prodaju se nekretnine vrhunskog kvaliteta gradnje u sklopu prvog i jedinog all inclusive centra u BiH. Kupite nekretninu i postanite vlasnik na vrhunskoj lokaciji sa svim sadržajima koji se nalaze u Sportsko-rekreativnom centru Ajdinovići, jedino turističko naselje sa 4*.

Na bajkovitoj lokaciji u sklopu ekskluzivnog Sportsko-rekreativnog centra Ajdinovići izgrađeni su jedinstveni apartmani u BiH koji su okruženi i skriveni crnogoričnom šumom i voćnjacima. U prodaji je šest luksuzno uređenih Apartmana/vila vrhunskog kvaliteta.

Nekretnine se nalaze u sklopu jedinog all inclusive Centra u BiH Sportsko-rekreativni centar Ajdinovići, koji se nalazi nedaleko od magistralnog puta Sarajevo – Tuzla u istoimenom mjestu Ajdinovići na području općine Olovo.

Osim veleljepnih Apartmana/Vile , u sklopu centra se nalaze se i sportski tereni s opremom (fudbalski, košarkaški, teniski i odbojkaški teren), staze za šetnju, trčanje i biciklizam, otvoreni bazeni (ležaljke i peškiri), salon za zabavu (bilijar, pikado, stolni nogomet), dječija igraonica zatvorenog i otvorenog tipa, ski staza i dječiji ski lift, spa centar (zatvoreni bazen, jacuzzi, finska i parna sauna, slana soba, hladna soba, tople ležaljke) te fitness centar i parking.

Također, u planu je stavljanje u funkciju i još nekoliko dodatnih sadržaja koji su trenutno su u fazi realizacije.

Izuzetno je važno naglasiti i to da upravo kupovinom jedne od nekretnina imate mogućnost brzog povrata uloženih sredstava, jer budući vlasnici imaju mogućnost kratkoročnog najma kroz infrastrukturu kompleksa. Budući vlasnici imaju pogodnosti neometanog i neograničenog korištenja svih sadržaja u ljetnom i zimskom periodu.

Površina Apartmana/Vila iznosi čak bruto 156m2 a neto 111 metara kvadratnih, sa pripadajućim parcelama od 261m2 do 501m2 i sastoje se od ulaznog hodnika, prostranog dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, degažmana sa dvije spavaće sobe i dva kupatila, terasa natkrivena sa pripadajućim baštama i parking mjestima. Budući da su smješteni na nadmorskoj visini od 950 metara u borovoj šumi i uređenoj prirodi, ovi apartmani nude savršen odmor i ljeti i zimi te su idealni za sve one koji obožavaju mir i tišinu.

Ono što dodatno doprinosi atraktivnosti ovih nekretnina jeste izrazito kvalitetna gradnja, kao i moderni materijali završne obrade.

Svaki apartman/vila posjeduje urbanističku dozvolu, građevinsku dozvolu, upotrebnu dozvolu, priključak struje i vode,grijanje podno na pelet, videonadzor, wi-fi, digitalnu TV, poseban ulaz, parking mjesto i terasu s pogledom na Centar Ajdinovići.

Nekretnine se prodaju opremljene kao na fotografijama.

Cijena apartmana/vile iznosi 295.000KM