Moto Fest Banjaluka otvara vrata posjetiocima od 20. do 22. avgusta

- in U fokusu
fest

Jedan od najvećih domaćih festivala i jedan od najprepoznatljivih moto događaja u regionu – banjalučki Moto Fest, nakon godinu dana pauze izazvane pandemijom virusa korona, otvorit će vrata posjetiocima od 20. do 22. avgusta, na Tvrđavi Kastel u Banjaluci.

Organizatori su kazali da će ovogodišnje izdanje festivala biti, sasvim sigurno, najbolje do sada, a sve bajkere i ljubitelje dvotočkaša očekuju nezaboravni muzički i drugi sadržaji.

“Program obuhvata jedinstveni regionalni moto sajam na kojem će se i ove godine predstaviti najpoznatiji (svjetski) moto brendovi i proizvođači moto opreme, stunt vožnje, moto defile, bajkerske igre i izložbe”, kazali su organizatori.

Dodali su da nezaboravne ljetne večeri ostaju rezervisane za odličnu atmosferu i najpoznatije izvođače regionalne muzičke scene – Nele Karajlić, Van Gogh, Galija, Kerber, Bjesovi, Moreuz, Love Hunters, Đorđe David&Death Saw i Ivana Peters.

“U okviru ovogodišnjeg izdanja festivala, humanitarni karakter ogleda se kroz humanitarnu tombolu, a glavna nagrada je čoper. Svi prihodi od tombole bit će usmjereni Udruženju “Djeca Svjetlosti” “, naveli su organizatori.

Moto Fest već 4. godinu zaredom okuplja veliki broj posjetilaca iz svih krajeva svijeta pa će tako i ove godine doprinijeti pozicioniranju Banjaluke kao jedinstvene turističke regionalne destinacije, ali i promociji moto sporta, kulture i bezbjednosti u saobraćaju.

Festivalske ulaznice su na www.kupikartu.ba, ali i na prodajnim mjestima – Trg Krajine, caffe bar “Košnica” i caffe bar “Hey Joe”.