Arhiva

Edukativni centar La Primera – Otvoren upis u novu školsku godinuEdukativni centar La Primera mjesto je koje je neophodno svakoj osobi koja svoja dosad stečena znanja želi osvježiti i potvrditi ili naučiti potpuno nove korisne stvari.

U okviru edukativnog centra La Primera svim zainteresovanim polaznicima se nudi i mogućnost učenja stranih jezika.

Edukativni centar La Primera Tuzla ove sedmice organizuje upis upis na učenje stranih jezika:

“Upis u novu školsku 2021/2022. godinu. Upis je otvoren za sve uzraste na engleski, njemački i italijanski jezik. Plaćanje na rate, rad po školskom programu i priprema za školske obaveze, pomoć pri izradi domaće zadaće… Uz naš rad u malim grupama i individualni pristup, Vaše dijete će na lagan, spontan i prirodan način usvajati strani jezik.”

Za sljedeću sedmicu fokus je na italijanskom jeziku (16.08.2021 – 23.08.2021):
“23.08 organizujemo besplatni probni online čas italijanskog jezika, kao mali uvod u naš online kurs.
Rad sa eminentnim profesorom će Vam pomoći da savladate italijanski jezik brzo i lako. Po uspješno završenom kursu dobijanje certifikata odobrenog od Ministarstva obrazovanja, nauke, kulture i sporta TK. Radni materijal obezbijeđen.”
La Primera svojim korisnicima nudi i mnoštvo drugih edukativnih usluga, a neke od njih su prevodi sa ovjerom sudskog tumača, instrukcije iz informatike i još mnogo toga što će svačija znanja dodatno proširiti i obogatiti.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button