ZAVOD NALAZ – Medicinsko-dijagnostička laboratorija koja pruža usluge iz oblasti mikrobiologije, biohemije i imunologije

- in promo, Zdravlje

Zavod za biomedicinsku dijagnostiku i ispitivanje NALAZ je savremena, po svom konceptu jedinstvena, medicinsko-dijagnostička i istraživačka laboratorija u kojoj se obavljaju analize iz oblasti mikrobiologije, imunologije, biohemije, hematologije i genetike, uz primjenu svjetskih standarda rada, stila i etike.

Naša moć je veliko znanje i iskustvo, kombinacija starih, klasičnih  i najsavremenijih, modernih dijagnostičkih metoda.

Simbol NALAZA je mikrobiologija. Prepoznatljivi smo po rješavanju medicinskih dijagnostičkih problema koji drugi ne mogu riješiti.

Pregledom krvi, urina i drugih tjelesnih tekućina, brzo i efikasno možemo otkriti poremećaj u funkciji bubrega, jetre, srca, žlijezda, crijeva i drugih organa, prisustvo tumora u organizmu, nivo hormona u krvi, autoimune bolesti i drugo.

NALAZ posjeduje savremenu opremu i educirani kadar gdje se koriste klasične i nove mikrobiološke tehnike iz oblasti bakteriologije, virusologije, parazitologije, mikologije, serelogije i molekularne medicine, a uz vašu pomoć će prepoznati  uzročnike Vaše bolesti  te preporučiti terapiju.

Koristeći se imunološkim i serološkim metodama u NALAZU  se vrši i dijagnostika infektivnih, alergijskih i autoimunih bolesti.

U okviru citologije NALAZ radi bris nosa na eozinofile i spermatogram.

Reproduktivno zdravlje je odsutnost bolesti reproduktivnog i spolnog sistema, sposobnost ljudi za reprodukciju, roditeljstvo i zdravo potomstvo te zadovoljavajući i zdrav spolni život. Fokus ovog djelovanja  NALAZ  je usmjerio na reproduktivno zdravlje djelujući u pravcu dijagnostike i prevencije spolno prenosivih bolesti, tumora i neplodnosti muškaraca i žena.

Korisnici naših usluga nam se uvijek vraćaju.

Zato dođite u NALAZ po svoj nalaz.

Nalazimo se u centru grada u Turalibegovoj 24, Tuzla.

Related Posts