TuzlaU fokusu

ZVIJEZDE DRUŠTVENIH MREŽA O NAMA: Jedva čekamo iduću godinu!




Ovih dana Hotelom Tuzla se prolama jedna nevjerovatna i, kako to kažu naše divne dame, do sada neviđena energija. Nekoliko stotina žena došlo je na jedno mjesto, u jedan grad i sve odišu jednom blistavošću da će se o tome još dugo pričati. 

Festivalska medijska ekipa aktivno radi na tome da obavi razgovore sa što više ovih divnih dama kako bi se svima koji nisu uspjeli doći na ovaj Festival, moglo prenijeti što više utisaka i poslati što više ljubavi i pozitive iz Tuzle.

Razgovarali smo i sa zvijezdama društvenih mreža koje se ne bave samo tim poslovima. One su uspješne, mlade dame, koje svim svojim snagama rade na svom dobrom danas i još boljem sutra. 

“Moram priznati da sam izuzetno ponosna na činjenicu da u Tuzli imamo prvi jedan ovakav Festival koji je sigurno centar društvenih događanja gdje se priča mnogo lijepih stvari, gdje se podupiru žene, što po mom mišljenju pomalo nedostaje u svijetu, jer da malo više žene vladaju, ja vjerujem da bi sve bilo nekako ljepše i bolje”, rekla nam je prekrasna Ana Bavrka, voditeljica i ponosna nositeljica titule Miss New World.

 

“Utisci o Festivalu su mi savršeni. Ja nisam uspjela biti od početka, ali ovo par panela koje sam obišla i ove sjajne energije i savjeta koje sam pokupila od žena, ja sam prezadovoljna. Prvi je i moram reći da je odličan i jedva čekam sve sljedeće, a prije svega sam počastvovana što sam danas ovdje”, istakla je nevjerovatna, energična i vesela, Erna Saljević, blogerka, Instagram zvijezda, uspješna, mlada dama o kojoj će se još mnogo pričati, jer je zajedno sa svojom kolegicom i prijateljicom Samirom Poričanin Petrešin probila sve termine i držala predavanje duplo duže od onog koliko je predviđeno.

“Ja sam ovdje od prvog dana, od otvaranja Festivala i ta prva noć u Bosanskom kulturnom centru sam bila toliko uzbuđena, ipak je bilo 7 stotina žena, uživala sam, trčala sam s panela na panel, jer sve me interesovalo. Otvorilo se toliko bitnih tema za nas žene i za cijelo društvo, tako da, svaka čast organizatoru”, rekla je Samira Poričanin Petrešin, poznata i kao Prekardašijan.

Festival još uvijek traje, još uvijek vrijedno radimo i mi i naši predavači, a još je tema pred nama. Večeras će nakon predavanja, u 19 sati i 30 minuta biti upriličena dodjela nagrada za Super ženu, a sutra nastavljamo sa sjajnim programom u Bingo City centru gdje je danas svečano otvoren Sajam ženskog stvaralaštva.

#slavimouspjeh #hrabroženski

 



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button