Festival Savremene Žene

FŠZ: Otkrijte jednostavne tehnike za nadilaženje stresa uz FACE YOGU

Festival savremene žene, sada već tradicionalni događaj koji povezuje Tuzlu i region, bit će održan od 17. do 20. juna 2021.

U sklopu Festivala održat će se i radionica sa Majom Gafić i Sandrom Puhar-Skorup.

Na ovoj radionici saznat ćete kako malim koracima možete ostvariti napredak u ličnom razvoju  i pronaći vrijeme samo za sebe. Upoznat ćete se sa ritmovima prirode i dobiti uvide u zdravu dnevnu rutinu koja vaš život može promijeniti iz temelja. Podijelit ćemo s vama jednostavne tehnike za nadilaženje stresa koje možete primjenjivati bilo kad i bilo gdje.

U sklopu praktičnog dijela radionice radit ćemo FACE YOGU sa Majom Gafić koja je ovu vještinu proučavala kod čuvene Fumiko Takatsu, osnivačice Face Yoga Metode.

Nakon toga nastavit ćemo sa vježbama disanja i yoga asanama sa Sandrom Puhar-Skorup da bi resetovali cjelokupni psihofizički sistem i akumulirali energiju neophodnu za suočavanje sa svakodnevnim izazovima.

Sandra Puhar-Skorup  je svoja znanja iz oblasti nutricionizma, ajurvedske medicine, terapeutske masaže i yoge u zadnjih 25 godina sticala u Danskoj, Njemačkoj i Indiji. Radi kao Health Coach, instruktorica yoge, maserka i vodi radionice zdrave prehrane.

Saradnik je na suprugovoj knjizi “Priručnik za homo sapiensa” sa kojim radi sistematsku Online edukaciju i coaching iz četiri životne oblasti (fizičko zdravlje, psihologija, društveni odnosi i duhovnost). U svom radu Sandra individualno pristupa klijentima pomažući im da ostvare svoje ciljeve kroz tehnike samoiscjeljenja uz posebno osmišljen plan za unaprjeđenje psihofizičkog zdravlja.

Dobro došli ste svi u subotu na Panonska jezera, ulaz od šetališta Slanja Banja, od 10:00 do 11:30 sati da se družimo i uspostavimo harmoniju sa sobom i sa svijetom oko sebe.

Ulaz je besplatan, a Vi treba samo da ponesete prostirke i dobro raspoloženje.

Ovogodišnji Festival za vas donosi uspješne priče od preko 100 govornica iz više od 17 zemalja, što je svakako garant da ćete za sebe pronaći mnoštvo zanimljivog i korisnog sadržaja.

Registrovati se možete na linku OVDJE.Možda će Vas zanimati i:

Back to top button