Kultura

‘Michael Douglas zaradio je 14 milijuna dolara na ‘Sirovim strastima‘, a znate li što su meni dali?‘










Ne samo da je holivudska buntovnica bila daleko manje plaćena od svog kolege, već ju je i producent filma cijelo vrijeme oslavljavao – Karen

Nakon što je u govoru za Ženski fond za istraživanje raka izjavila da je vjerojatno izgubila pola svog novca zbog kolapsa banke Silicon Valley Bank, Sharon Stone je također otkrila i da je gubitnica što se tiče “Sirovih strasti”, filma koji ju je 1992. vinuo u holivudske visine.

Naime, Stone je na 43. godišnjoj dodjeli nagrada Muse u New Yorku za žene u filmu i televiziji, izjavila kako je zaradila samo 500 000 američkih dolara za seks triler redatelja Paula Verhoevena. Samo 500 hiljada, jer uspoređivala se s kolegom Michaelom Douglasom koji je poput nje imao glavnu ulogu u tom hitu.

“Michael Douglas zaradio je 14 milijuna dolara. Ja sam bila nova, a on je bio vrlo velika zvijezda”, rekla je u utorak okupljenim uzvanicima, uglavnom ženama iz svijeta filma i televizije.

Stone je također objasnila kako se suočila s omalovažavanjem glavnog producenta na tom projektu, koji ju je pogrešno oslovljavao Karen tijekom cijelog snimanja filma.

“Čak i na Guvernerovom balu nakon dodjele Oscara i dalje me zvao ‘Karen‘! I to sam poniženje nosila jako duboko u sebi”, rekla je.

Kako piše Page Six, Stone je dobila priznanje na tom događaju s još osam žena, uključujući zvijezdu “The Piano Lesson” Danielle Brooks, predsjednicu Akademije filmskih umjetnosti i znanosti Janet Yang, zvijezdu “Slumdog Millionairea” Freidu Pinto i Sandru Lee.

Lee je izašla na pozornicu i odala Stone zahvalnost jer joj je dala “neke od najboljih savjeta u životu” kada je sjela pokraj nje u avionu prije no što je postala poznata kao TV voditeljica i aktivistica.



Izvor
jutarnji.hr

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button