Vakcina ispod tezge,vojna vježba i ostale bajke.

- in Radio, U fokusu

Ministar zdravstva koji je potvrdio da su dvije zaposlenice Doma zdravlja vakcinisale širu porodicu jedne zaposlenice Zavoda za javno zdravstvo, te dvoje građana koji nisu u sistemu zdravstvenog osiguranja danas nije bio dostupan.

MUP Unsko-sanskog kantona je izdao više od 11.400 uvjerenja o nekažnjavanju od kojih je većina za svrhu zapošljavanja u inostranstvu.

U Institutu za javno zdravlje Srbije “Dr Milan Jovanović Batut” danas je organizovana vakcinacija 100 studenata završne godine Medicinskog fakulteta iz Tuzle, koji do kraja godine neće biti u prilici da se imunizuju u Bosni i Hercegovini, jer ne spadaju u prioritetnu grupu.
“Ali, vidim da se ovi iz Sarajeva nisu libili da dođu i paradiraju tamo. To samo govori da to ne pripada zajedno svima nama i da to nije nikakva priča o tome”, rekao je Dodik i ocijenio da je sve to bilo nepotrebno.

I dalje misliš da je pametno šutjeti?http://kameleon.ba/live/ i live video stream na https://www.facebook.com/radio.kameleon , u ponedjeljak 12:15 sa Radijskim Guruom.

Related Posts